nedelja, 5. novembar 2017.  11:09h
Pročitano 981 puta

Otvoren foto konkurs „Životna sredina bez cenzure“

Kompanija MITECO Kneževac, pod patronatom Foto-saveza Srbije, organizuje foto konkurs „Životna sredina bez cenzure“.

Konkurs će biti otvoren do 10. novembra Konkurs će biti otvoren do 10. novembra promo

Ideja je da autori fotografija, kroz objektiv fotoaparata ili mobilnog telefona, zabeleže sopstveno viđenje na temu očuvanja životne sredine, kreirajući originalne radove bez cenzure. 

Konkurs će biti otvoren do 10. novembra.

Uručenje vrednih nagrada, kao i izložba fotografija, održaće se 30. novembra na svečanoj ceremoniji u okviru MITECO Foruma 2017. 

Nakon toga, izložba fotografija će dodatno biti organizovana u Foto studiju „Zoom“ od 4. do 22. decembra. 

Svi zainteresovani mogu da prijave svoje radove i pronađu dodatne informacije o propozicijama konkursa na zvaničnom sajtu www.miteco.rs/foto-konkurs

Foto konkurs „Životna sredina bez cenzure“ jedna je od aktivnosti koja najavljuje V međunarodni MITECO Forum 2017, sa porukom „Danas odgovorno, sutra održivo“. 

U fokusu ovogodišnjeg Foruma naći će se teme koja se odnose na pitanja poslovnog ambijenta u Srbiji iz domaćeg i međunarodnog ugla i mogućnostima kreiranja politike zaštite životne sredine u skladu sa postulatima Evropske Unije. 

Forum je tradicionalno posvećen stručnoj javnosti, kompanijama, predstavnicima lokalnih samouprava i zainteresovanim pojedincima sa ciljem da se pronađu održiva rešenja ka boljoj, lepšoj i zdravijoj planeti.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00