utorak, 24. oktobar 2017.  18:52h
Pročitano 1813 puta

Izabrani ovogodišnji dobitnici Novembarske nagrade

Ovogodišnji dobitnici Novembarske nagrade Grada Pančeva su Žozef Lončar i Mihajlo Jović, odlučio je žiri za dodelu nagrada.

Žiri je odlučio ko će biti ovogodišnji dobitnici Novembarske nagrade Žiri je odlučio ko će biti ovogodišnji dobitnici Novembarske nagrade Grad Pančevo

Žozefu Lončaru priznanje se dodeljuje za doprinos i uspehe u oblasti privrede, a Mihajlu Joviću za doprinos u oblasti obrazovanja i pedagoškog rada.

 

0 zozef loncar nagrada

Na slici: Žozef Lončar, foto Nebojša Babić, Oranž studio

 

Žozef Lončar je jedan od pionira marketinga na prostoru nekadašnje Jugoslavije, osnivač marketinške Agencije Mark-Plan i izdavač Taboo magazina.

Mihajlo Jović je nastavnik u Muzičkoj školi “Jovan Bandur” u Pančevu i osnivač Tamburaškog orkestra Pančeva koji postoji od 2014. godine. Nakon dugogodišnjeg pedagoškog i izvođačkog iskustva, profesor Mihajlo Jović je osnovao tamburaški orkestar s ciljem da se povrati i što više izvodi srpska tradicija u staroj gradskoj muzici. Orkestar čine školovani muzičari koji doprinose ostvarenju ovog cilja.

 

0 mihajlo jovic

Na slici: Mihajlo Jović

 

Ove godine na adresu Grada Pančeva stiglo je deset kandidatura.

Nagrada laureatima biće uručena na svečanoj sednici Skupštine Grada Pančeva 8. novembra u 12 časova u dvorani Kulturnog centra Pančevo.

Nagrada se sastoji od plakete i novčanog dela o čemu odlučuje gradonačelnik Pančeva.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00