utorak, 24. oktobar 2017.  13:13h
Pročitano 966 puta

Počinje novo okupljanje polaznika Centra za talente

Na osnovu rezultata u prethodnoj školskoj godini Regionalni centar za talente Mihajlo Pupin iz Pančeva pozvao je učenike dopisima preko škola za nastavak rada u ovoj školskoj godini

Okupljanje budućih polaznika Centra za talente zakazano je za 28. oktobar od 10 sati u Gimnaziji “Uroš Predić” u Pančevu kada će se obaviti prijavljivanje zainteresovanih učenika osnovnih i srednjih škola i formiranje odeljenja iz različitih oblasti.

Osnovna škola

Učenici bi trebalo da dođu desetak minuta ranije u Gimnaziju.

Tom prilikom će se formirati odeljenja iz: matematike (4, 5, 6, 7, i 8. razred), fizike (6. razred zainteresovani učenici, 7. i 8. razred), hemije (7. i 8. razred), biologije (6, 7. i 8. razred), filmske i pozorišne umetnosti (režija, kamera, svetlo, scenografija, montaža, dramaturgija, 7. i 8. razred), likovne umetnosti (poneti 2 do 3 rada, 6, 7. i 8. razredi), književnosti i kreativnog pisanja (7. i 8. razred, poneti 2 do 3 rada, proza ili poezija), gramatike i stilistike srpskog jezika (7. i 8. razred), engleskog jezika (7. i 8. razred), programiranja (6, 7. i 8. razred), istorije (7. i 8. razred).

Srednja škola

I srednjoškolci bi trebalo da dođu u Gimnaziju desetak minuta pre deset sati.

Tom prilikom će se formirati odeljenja iz: matematike (već su počeli sa radom), fizike, hemije, biologije, geografije, istorije, filmske i pozorišne umetnosti (režija, kamera, svetlo, scenografija, montaža, dramaturgija), likovne umetnosti (poneti 2 do 3 rada), teorije književnosti, kreativnog pisanja (poneti 2 do 3 rada, proza ili poezija), gramatike i stilistike srpskog jezika, engleskog jezika, psihologije i programiranja (takmičarska grupa i grupa za kreativno programiranje (Java i baze podataka, EJS, IoT...)).

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00