ponedeljak, 16. oktobar 2017.  19:19h
Pročitano 1028 puta

Prijavite se za učešće na Zelenom ekonomskom kongresu u Beogradu

Organizacije U mreži i Grupa za analizu i kreiranje javnih politika organizovaće međunarodnu konferenciju Green Economy Congress, u Beogradu od 2. do 4. novembra. 

Green Economy Congress od 2. do 4. novembra u Beogradu – skup lidera u zelenoj ekonomiji iz celog sveta u stvaranju zelenih inicijativa budućnosti Green Economy Congress od 2. do 4. novembra u Beogradu – skup lidera u zelenoj ekonomiji iz celog sveta u stvaranju zelenih inicijativa budućnosti

U tri dana konferencije Green Economy Congress, učesnici će imati priliku da čuju neke od lidera u ekonomiji, preduzetništvu, inovacijama i nauci, zaštiti životne sredine. Konferencija je otvorena za preduzetnike, stručnjake, akademsku javnost, studente koji studiraju programe iz oblast održivog razvoja, kao i druge pojedince i udruženja koji se interesuju za temu zelene ekonomije. 

Zelena ekonomija je jedan od inovativnih koncepcija koji je holistički u svojoj formi – generiše razvoj i poštuje regionalni i globalni ekosistem, rezultira socijalnim blagostanjem i jednakošću, dok značajno smanjuje ekološki rizik i pritisak na prirodne resurse.

U okviru Green Economy Congress, biće organizovan i Green Economy Fair, sajam start – up kompanija iz Srbije i regiona, koji će u formi speed dating-a predstaviti učesnicima svoje preduzetničke ideje i inspirisati ih da i oni pokrenu svoj biznis iz oblasti zelene ekonomije. Sajam je podržan od strane Impact HUB iz Beograda.

Učesnici će takođe imati priliku da predstave svoje projekte ili istraživanja na Participants Panel. 

 

0 green economy congress 2

 

Teme na ovogodišnjem Kongresu će biti:

Cirkularna ekonomija: Promena poslovnih modela i podsticaj sistemskog pristupa u ekonomiji

Zelena transformacija: inovacije i nauka kao put ka zelenoj transformaciji

Ekonomska decentralizacija: uloga malih i srednjih preduzeća u zelenoj ekonomiji

Žene u zelenoj ekonomiji: priče o uspehu

Redefinisanje ekonomije: promena proizvodnje a ne klimatske promene 

Zelena kupovina: uloga zelenih javnih nabavki

Više informacija i prijave na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Autor:  PR objava
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00