subota, 14. oktobar 2017.  06:15h
Pročitano 1124 puta

NIS će u Pančevu podržati pet projekata s 15 miliona dinara

U okviru ovogodišnjeg konkursa „Zajednici zajedno“, kompanija NIS podržala je 42 projekta koji će doprineti unapređenju kvaliteta života u 11 gradova i opština širom Srbije, navodi se u saopštenju ove Kompanije. 

NIS je i ove godine izdvojio 110,5 miliona dinara za podršku projektima u lokalnim samoupravama u kojima posluje NIS je i ove godine izdvojio 110,5 miliona dinara za podršku projektima u lokalnim samoupravama u kojima posluje

Od toga pet projekata je u Pančevu i za njihovu realizaciju je obezbeđeno 15 miliona dinara. Tri projekta su iz kulture i dva iz obrazovanja.

 

0 nis 2017 print screenshot

Na slici: odobreni projekti za Pančevo:   foto: print screen

 

NIS je i ove godine izdvojio 110,5 miliona dinara za podršku projektima u lokalnim samoupravama u kojima posluje.

Rezultati konkursa objavljeni su na veb stranici http://zajednicizajedno.nis.eu, kao i na sajtovima lokalnih samouprava, a rok za realizaciju projekata je 30. jun 2018. godine.

Imena članova komisija iz svakog od gradova i opština koji su učestvovali u odlučivanju zvanično nisu saopšteni.

Konkursom je obuhvaćeno pet oblasti: ekologija, nauka/obrazovanje, javno zdravlje, socijalna zaštita, kultura i sport. U svakoj lokalnoj zajednici, na osnovu sprovedenog anketiranja građana i istraživanja ključnih oblasti za ulaganje u sredini u kojoj žive, izabrane su do tri prioritetne oblasti.

Program „Zajednici zajedno“ NIS sprovodi devet godina i do sada je podržano ukupno 900 projekata koji su doprineli socijalno-ekonomskom razvoju opština i gradova u kojima kompanija posluje. Kroz ovaj program podrške lokalnim zajednicama NIS je donirao više od  900 miliona dinara.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00