subota, 7. oktobar 2017.  10:49h
Pročitano 2467 puta

Turistička organizacija Pančevo predstavila potencijale grada na Sajmu turizma

Turistička organizacija Pančevo predstavila se na ovogodišnjem Sajmu turizma u Novom Sadu na zajedničkom štandu Turističke organizacije Vojvodine.

Turistička organizacija Pančevo predstavila se na ovogodišnjem Sajmu turizma u Novom Sadu na zajedničkom štandu Turističke organizacije Vojvodine Turistička organizacija Pančevo predstavila se na ovogodišnjem Sajmu turizma u Novom Sadu na zajedničkom štandu Turističke organizacije Vojvodine Pančevo.MOJKraj.rs

Svoj prostor za predstavljanje turističkih potencijala i aktuelne turističke ponude na ovom štandu dobile su sve opštine i gradovi iz Vojvodine, tako da se na jednom mestu moglo videti bogatstvo različitosti kojima naša severna pokrajina raspolaže.

Turistička organizacija Pančevo zainteresovanim posetiocima predstavila se mapama i turističkim proizvodima vezanim za biciklistički turizam, aktivni turizam, kulturni i manifestacijski, a zahvaljujući brošuri u kojoj su popisani svi kategorisani smeštajni kapaciteti u gradu i naseljenim mestima svi putnici namernici mogu da znaju gde tačno da pronađu prenoćište pre nego što svoje putovanje nastave dalje.

Sajmovi su mesto susreta turističkih radnika i na njima se razmenjuju ideje, dogovara saradnja i predstavljaju potencijali svake sredine i njihove specifičnosti.

 

0 pancevo na sajmu turizma 2

 

Nikola Stoilković, direktor Turističke organizacije Pančevo kaže da je bilo dosta interesovanja ljudi iz drugih sredina za naš grad i okolinu.

Osim što su posetioci Sajma uzimali naše brošure, zadržavali bi se duže u razgovoru na našem delu štanda, raspitivali su se o značajnim kulturnim lokalitetima i manifestacijama. Sve je više onih koji žele aktivni odmor i na jednom mestu se zadržavaju samo dan ili dva. Mislim da Pančevo sa svih devet naseljenih mesta raznovrsnom ponudom može da zadovolji želje stranih i domaćih putnika za aktivnim odmorom, kulturnom ponudom i manifestacijama, gastronomijom. Imali smo više poslovnih sastanaka na kojima smo razmenili ideje koje ćemo kasnije dodatno unaprediti, ocenio je Stoilković.

On je naglasio da je vladalo i izuzetno veliko interesovanje za katamaran i efekte koje je on imao u turističkoj ponudi našeg grada.

Prijatno sam iznenađen velikim interesovanjem za katamaran. Svi su me pitali za njega, jer su preko medija saznali da je Pančevo nabavilo ovo plovilo, raspitivali se, kolege iz drugih gradova imale su puno pitanja o tome i na koji način sve može da se uz pomoć katamarana poboljša turistička ponuda, kaže Stoilković.

 

IMG 2699

 

Južni Banat kao takav ima svoje specifičnosti, a njih je Turistička organizacija Opštine Kovin uobličila u turistički proizvod i predstavila juče u Master centru na Novosadskom sajmu turizma pod nazivom turistički program „Južnobanatska rapsodija“.

Južnobanatska rapsodija predstavlja sveobuhvatnu turističku ponudu južnobanatskog regiona, kružnu rutu protkanu najvrednijim prirodnim i kulturnim turističkim vrednostima Kovina, Pančeva, Kovačice, Vršca i Bele Crkve.

Sajam turizma u Novom Sadu počeo je 5. oktobra i završava se danas.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00