utorak, 19. septembar 2017.  15:47h
Pročitano 1688 puta

Omoljački đak u evropskom vrhu u poznavanju saobraćaja

Na evropskom takmičenju "Šta znaš o saobraćaju" koje je održano 15. septembra u Albaniji, ekipa sastavljena od dva dečaka i dve devojčice, predstavila je Srbiju, gde je zahvaljujući dosadašnjim postignutim rezultatima, u veoma jakoj konkurenciji vršnjaka iz čitave Evrope nastupila kao jedan od favorita.

Ekipa Srbije je nastupila u sastavu: Elena Stoja, Ankica Čakajac, Veljko Potkonjak i Jovan Nikolić sa svojim trenerima, i vođom ekipe Dušanom Todorovićem Ekipa Srbije je nastupila u sastavu: Elena Stoja, Ankica Čakajac, Veljko Potkonjak i Jovan Nikolić sa svojim trenerima, i vođom ekipe Dušanom Todorovićem AMSS

Međutim, za poen im je i ovog puta, kao i lane u Češkoj izmaklo bronzano odličje, pa su sa osvojenih 690 poena završili na 4. mestu, prenosi na svom sajtu AMSS. 

Na trećem mestu, sa samo poenom više (691), našli su se Rusi sa svojom drugom ekipom, a na drugom mestu takođe ekipa Rusije, sa prvim sastavom i osvojenih 692 poena. Ubedljivo najboljim rezultatom, sa osvojenih 700 poena briljirali su, i ove godine ubedljivo bili najbolji takmičari iz Letonije!

Ekipa Srbije je nastupila u sastavu: Elena Stoja, Ankica Čakajac, Veljko Potkonjak i Jovan Nikolić sa svojim trenerima, i vođom ekipe Dušanom Todorovićem. Oni su iza sebe ostavili ekipe kao što su Švajcarska, Francuska, Norveška, Nemačka, Austrija, Monako i druge.

U ekipi Srbije bili su i takmičari s teritorije Grada Pančeva, predstavnici Osnovne škole “Dositej Obradović” iz Omoljice: učenik 6. razreda Veljko Potkonjak i njegov nastavnik tehničkog i informatičkog obrazovanja Miodrag Tasić.

 

0 4 mesto za tim iz srbije

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00