ponedeljak, 18. septembar 2017.  09:46h
Pročitano 1521 puta

Besplatna edukacija za nezaposlene mlade Kovina

Nezaposleni mladi iz Kovina imaju priliku da steknu nove lične i poslovne veštine ključne za zaposlenje, na besplatnim edukativnim radionicama u okviru programa Coca-Cola podrška mladima.  

Trodnevne radionice namenjene su nezaposlenima koji imaju između 18 i 30 godina, minimalno srednju stručnu spremu i završeno formalno obrazovanje Trodnevne radionice namenjene su nezaposlenima koji imaju između 18 i 30 godina, minimalno srednju stručnu spremu i završeno formalno obrazovanje Coca Cola program podrške mladima

Polaznici će učiti o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i tome kako da lakše dođu do željenog posla. Radionice u Kovinu će biti održane od 26. do 28. septembra, a zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za učešće na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com.

Trodnevne radionice namenjene su nezaposlenima koji imaju između 18 i 30 godina, minimalno srednju stručnu spremu i završeno formalno obrazovanje. Program vode sertifikovani stručnjaci sa velikim iskustvom, kao i zaposleni kompanije Coca-Cola HBC Srbija. 

Pozivamo mlade iz Kovina i okoline da nam se pridruže na radionicama, na kojima će moći da dobiju dragocene savete i pomoć pri traženju posla i snalaženju na tržištu rada. Gotovo svi polaznici radionica koje su održane tokom proleća i leta ocenili su program veoma korisnim, a 24 polaznika je našlo posao ubrzo nakon edukacije. To su rezultati koji najbolje govore o kvalitetu radionica i to nas motiviše da nastavimo da podržavamo mlade i budemo uz njih u periodu koji je ključan za njihovu dalju budućnost“, smatra Dragan Lupšić, direktor sektora za komunikacije i odnose sa javnošću. 

Program Coca-Cola podrška mladima se realizuje u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje i NALED-om. Pokrenut je u maju 2017. godine, a radionice je do sada prošlo oko 200 polaznika u Ćupriji, Kraljevu, Smederevskoj Palanci, Aleksincu i Šidu. 

Raspored radionica po gradovima, uz druge korisne informacije o programu, nalazi se na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com.

Autor:  PR objava
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00