ponedeljak, 18. septembar 2017.  09:22h
Pročitano 904 puta

Javna rasprava o Antikorupcijskom planu Pančeva traje do 28. septembra

Skupština grada Pančeva – Radna grupa za izradu Lokalnog akcionog plana za borbu protiv korupcije na teritoriji grada Pančeva 2017. – 2020. godine izradila je nacrt ovog dokumenta i otvara javnu raspravu.

Javna rasprava o nacrtu Lokalnog antikorupcijskog plana sprovodi se u periodu od 15. do 28. septembra Javna rasprava o nacrtu Lokalnog antikorupcijskog plana sprovodi se u periodu od 15. do 28. septembra Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

Javna rasprava o nacrtu Lokalnog antikorupcijskog plana sprovodi se u periodu od 15. do 28. septembra.

Akcioni plan za pregovaranje Srbije o članstvu u Evropskoj uniji za Poglavlje 23, usvojen Zaključkom Vlade Srbije 27. aprila 2016. godine, između ostalog propisuje obavezu lokalnih samouprava da usvoje i primene lokalne akcione planove za borbu protiv korupcije.

Lokalni planovi za borbu protiv korupcije predstavljaju dokumente u kojima se identifikuju nadležnosti, oblasti, procesi i procedure rizični za nastanak različitih oblika korupcije i kojima se predlažu načini za upravljanje ovim rizicima, odnosno načini za njihovo otklanjanje.

Svi zainteresovani mogu pogledati nacrt Lokalnog antikorupcijskog plana na internet stranici grada Pančeva, a stručno – tehnički komentari i sugestije mogu se dostaviti na i-mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 28. septembra. 

Prilikom dostavljanja komentara potrebno je da se navede tačno strana, mera i aktivnost za koju se predlaže izmena i/ili dopuna sa predlogom novog teksta i obrazloženje, navodi se na sajtu Grada Pančeva.

 

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00