utorak, 12. septembar 2017.  21:49h
Pročitano 1668 puta

Najbolji lovački gulaš na Zlatnom kotliću Vojvodine skuvali Pančevci

“Zlatni kotlić Vojvodine“ jedna je od najznačajnijih gastro-turističkih manifestacija u Vojvodini, a ove godine finale je održano u nedelju, 10. septembra u Vršcu.

U kategoriji kuvanja lovačkog gulaša predstavici Turističke organizacije Pančevo - naši sugrađani Goran Stoiljković  i Nedeljko Gudalović osvojili su prvo mesto i zlatni pehar U kategoriji kuvanja lovačkog gulaša predstavici Turističke organizacije Pančevo - naši sugrađani Goran Stoiljković i Nedeljko Gudalović osvojili su prvo mesto i zlatni pehar TOP

U zvaničnoj konkurenciji takmiče se pobednici Zlatnih kotlića opština i gradova iz Vojvodine u kuvanju riblje čorbe i paprikaša, i u kategoriji van konkurencije – pobednici drugih kotlića i učesnici iz cele Srbije i drugih zemalja.

Svake godine manifestacija se održava u drugoj opštini.

Manifestacija je bila organizovana na Gradskom jezeru u Vršcu od strane Turističke organizacije Vršac u saradnji sa Klubom sportskih ribolovaca „Profiribolovac“, a pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Vojvodine. U zvaničnoj konkurenciji takmičili su se pobednici Zlatnih kotlića opština i gradova iz Vojvodine, a po broju učesnika oboren je rekord. Kuvalo se čak 124 kotlića. Samo takmičenje je bilo organizovano u tri kategorije: kuvanje riblje čorbe, kuvanje ribljeg paprikaša i kuvanje lovačkog gulaša.

 

0 gulas zlatni kotlic vojvodine

 

U kategoriji kuvanja lovačkog gulaša predstavici Turističke organizacije Pančevo - naši sugrađani Goran Stoiljković i Nedeljko Gudalović osvojili su prvo mesto i zlatni pehar. Pored osvojenog prvog mesta i zlatnog pehara pobednici su nagrađeni i vaučerom za putovanje u Veneciju.

Turistička organizacija grada Pančevo nastaviće i dalje da pruža podršku i pomoć uspešnim pojedincima i udruženjima, navodi se u saopštenju ove organizacije.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00