sreda, 6. septembar 2017.  16:35h
Pročitano 1528 puta

Gradsko veće usvojilo predlog o sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi

Članovi Gradskog veća na današnjoj sednici usvojili su predlog o sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi, redovan finansijski izveštaj Javnog preduzeća "Gradske stambene agencije", kao i predlog izmene i dopune Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine.

Sa sednice Gradskog veća Pančevo Sa sednice Gradskog veća Pančevo Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

Milorad Milićević, načelnik Gradske uprave Pančevo podsetio je da je na sednici Skupštine 22. avgusta usvojena Odluka o maksimalnom broju zaposlenih u Pančevu. 

Tom odlukom je propisana i obaveza svih javnih preduzeća da u odgovarajućem roku svoje pravilnike o unutrašnjem uređenju i sistematizaciji usklade sa njom. Na osnovu toga u Gradskoj upravi maksimalan broj zaposlenih bi trebalo da bude 287, kazao je Milorad Milićević, načelnik Gradske uprave. 

Pošto je Javno preduzeće "Direkcija za izgradnju i uređenje Grada Pančeva" transformisano u JP "Urbanizam", urađene su izvesne promene, s obzirom na novonastalu situaciju. 

Članovi Gradskog veća su usvojili i predlog izmene i dopune Programa za korišćenje sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Pančeva za 2017. godinu.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00