sreda, 30. avgust 2017.  21:24h
Pročitano 1488 puta

Dve sednice Skupštine grada Pančeva 31. avgusta

Predsednik Skupštine Tigran Kiš za četvrtak, 31. avgust zakazao je dve sednice Skupštine grada Pančeva.

U četvrtak, 31. avgusta biće održane dve sednice Skupštine grada Pančeva U četvrtak, 31. avgusta biće održane dve sednice Skupštine grada Pančeva Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

14. Sednica Skupštine grada Pančeva sazvana je s početkom u 10 časova, dok će naredna, 15. Sednica biti održana odmah po završetku četrnaeste sednice.

Na dnevnom redu 14. sednice naći će se, između ostalog, Predlozi odluka o izradi Planova detaljne regulacije unutrašnjeg dela Bloka 040, bloka 113, Kotež 1 i naselja Tesla, kao i Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana detaljne regulacije Gradski stadion i Predlog odluke o određivanju akustičkih zona i zaštiti od buke na teritoriji grada Pančeva.

Na ovoj sednici biće razmatran i Predlog Odluke o uređenju saobraćaja na teritoriji grada Pančeva i Predlog odluke o izmeni Odluke o usklađivanju Odluke o zadržavanju prava i obaveza osnivača nad Javnim preduzećem Urbanizam Pančevo.

Kompletan dnevni red 14. Sednice Skupštine grada možete pročitati na sajtu Grada Pančeva.

Da bi se završio započeti proces transformacije JP Direkcija za izgradnju i uređenje grada, neophodno je 31. avgusta održati još jednu sednicu Skupštine na čijem dnevnom redu će biti tačke vezane upravo za ove obaveze. Pred odbornicima će biti Predlog odluke o izmenama Odluke o budžetu grada Pančeva za 2017. godinu kojim se sredstva namenjena Direkciji preusmeravaju na novoosnovano javno preduzeće Urbanizam koje će početi da funkcioniše od 1. septembra, a zatim će odborniti razmatrati Predlog odluke o usvajanju Predloga teksta ugovora o regulisanju međusobnih odnosa za pružanje usluga za obavljanje delatnosti iz oblasti urbanizma i drugih poslova. Na dnevnom redu ove sednice biće razmatrana i ostavka Maje Vitman na mesto direktorke JP Direkcija, kao i imenovanje vršioca dužnosti direktora JP Urbanizam, a odbornicima će biti predložen Đurica Dolovački, diplomirani prostorni planer iz Pančeva.

Kompletan dnevni red 15. Sednice Skupštine grada možete pročitati na sajtu Grada Pančeva.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00