sreda, 30. avgust 2017.  17:44h
Pročitano 900 puta

Fotonaponski panel za Mašinsku školu Pančevo

Gradska uprava Pančevo ustupila je fotonaponski panel na korišćenje Mašinskoj školi “Pančevo”.

U pitanju je donacija Provincije Ravena u okviru Programa SEENET iz 2013. godine U pitanju je donacija Provincije Ravena u okviru Programa SEENET iz 2013. godine Grad Pančevo

U pitanju je donacija Provincije Ravena u okviru Programa SEENET iz 2013. godine, kada je Grad Pančevo dobio i “Ostrvo za održivi saobraćaj”, 3 automobila na električni pogon i 3 električna bicikla.

Tokom današnje posete Mašinskoj školi, članica Gradskog veća zadužena za zaštitu životne sredine Katarina Banjai istakla je da će ovaj panel pomoći učenicima da unaprede praktično znanje.

Ovaj fotonaposki panel je pokaznog karaktera i na ovaj način učenici škole će obogatiti i unaprediti svoje praktično znanje i proširiti svoju ekološku svest o značaju očuvanja životne sredine. S obzirom na to da Mašinska škola Pančevo u kontinuitetu realizuje zanimljive projekte iz oblasti energetske efikasnosti, mislim da je ustupanje navedenog panela značajan i opravdan potez za dodatnu edukaciju u ovoj školi, kazala je Banjai.

 

0 solarni punjac

 

Odluku o ustupanju na korišćenje fotonaponskoj panela, na osnovu upućene molbe direktora Mašinske škole Milorada Ilića, donela je Skupština grada Pančeva na sednici održanoj 19. maja.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00