subota, 26. avgust 2017.  08:38h
Pročitano 1255 puta

Prijavite se za besplatne obuke za web i grafički dizajn

Besplatne obuke iz osnova web i grafičkog dizajna održaće se od kraja septembra do kraja decembra, kroz program od 12 radionica.

Prijave će se primati do 15. septembra. Prijave će se primati do 15. septembra.

Poziv je otvoren za sve, bez obzira na završenu školsku spremu, znanje ili iskustvo u oblasti IT-a. Radionice će se održati u Novom Sadu, Bečeju, Temerinu i Pančevu. Namenjene su pre svega mladima od 15 do 30 godina, ali i starijima koji su dugotrajno nezaposleni.

Prijave će se primati do 15. septembra. 

Više informacija o projektu možete pronaći na www.designyourjob.org a o uslovima konkursa, samoj obuci i prijavne formulare koje je nephodno popuniti, možete pronaći na sajtu projekta.

Obuke se realizuju u okviru projekra „Design your job II“ koji je podržan od strane EU kroz Erazmus + program i  koji se realizuje na prostoru Srbije, Hrvatske i Albanije.

Cilj projekta je unapređenje zapošljivosti pre svega mladih ljudi, kroz razvoj i testiranje specifičnih IT programa (razvoj web stranice / dizajn i grafički dizajn) traženih na tržištu rada, koji takođe mogu biti korišćeni za sistemsku prekvalifikaciju / dokvalifikaciju nezaposlenih osoba.

Projekat realizuje Centar za omladinski i društveni razvoj„RES POLIS“ iz Novog Sada zajedno sa partnerima.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00