subota, 19. avgust 2017.  13:04h
Pročitano 1223 puta

Sednica Skupštine grada Pančeva zakazana za 22. avgust

Predsednik Skupštine grada Pančeva sazvao je 13. sednicu Skupštine grada za utorak, 22. avgust, sa početkom u 10 časova. 

Naredna sednica Skupštine grada Pančeva biće održana 22. avgusta u 10 sati Naredna sednica Skupštine grada Pančeva biće održana 22. avgusta u 10 sati Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

Na dnevnom redu će se, između ostalog, naći Predlog Odluke o maksimalnom broju zaposlenih u sistemu Lokalne samouprave grada Pančeva za ovu godinu, Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu grada Pančeva za period januar - jun i Predlog Strategije komunikacije.

Pred odbornicima će se takođe naći i finansijski izveštaji i izveštaji o radu javnih i javno-komunalnih preduzeća za prošlu godinu, ali i planovi rada ustanova kulture za narednu godinu.

Među kadrovskim tačkama na sednici Skupštine naći će se predlozi o razrešenju dosadašnjeg direktora Zorana Albanijanića s mesta direktora Centra za socijalni rad u Pančevu, i predlog o imenovanju v.d. direktora ove Ustanove, Sanje Patalov Stojadinović, diplomirane socijalne radnice, zaposlene u ovoj Ustanovi.

Kompletan dnevni red i materijale možete pročitati i na sajtu Grada Pančeva.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00