sreda, 9. avgust 2017.  16:03h
Pročitano 2950 puta

“Dani porodice” u Omoljici od 9. do 20. avgusta

Mesna zajednica Omoljica po peti put organizuje manifestaciju Dani porodice, a ove godine program će trajati od 9. do 20. avgusta.

U sredu, 9. avgusta Udruženje žena prezentovaće svoje rukotvorine u 17 časova na Platou Doma kulture U sredu, 9. avgusta Udruženje žena prezentovaće svoje rukotvorine u 17 časova na Platou Doma kulture Pančevo.MOJKraj.rs

Za sve Omoljčanke i Omoljčane i njihove goste u tih deset dana pripremljen je raznovrstan program, pun brojnih sportskih aktivnosti i zabavno-kulturnog programa namenjenog deci i odraslima.

U sredu, 9. avgusta Udruženje žena prezentovaće svoje rukotvorine u 17 časova na Platou Doma kulture, dok će svečano otvaranje manifestacije otpočeti istog dana, koncertom benda „Vojvođanski san“ sa početkom u 20 časova.

Narednog dana, u četvrtak, 10. avgusta, očekuju nas turnir u odbojci na pesku (4+1) u 17 časova, a potom u 18 časova na Platou Doma kulture održaće se „Šašavi sportikus“ namenjen nešto mlađoj publici.

U petak, 11. avgusta, nastavlja se turnir odbojke na pesku u 17 časova, dok u 19 časova na Platou Doma kulture nastupa Peđolino koji će animirati najmlađe stanovnike Omoljice.

U subotu, 12. avgusta, u jutarnjim časovima, od 7 do 9 časova, održaće se pecanje za starije, na plaži kod Sportskog centra, dok će se od 9 časova pružiti prilika i mlađima da se oprobaju u ovoj disciplini. Istog dana, u 17 časova uslediće izložba kućnih ljubimaca na Platou Doma kulture, dok će u večernjim časovima, lokalci i njihovi gosti moći da uživaju u nastupu rok benda „Cactus Jack“ u 21 čas.

U nedelju, 13. avgusta održaće se turnir u fudbalu za mlađu kategoriju, ali nas istog dana očekuju i turnir u jambu kao i predstava za decu „Ko se boji vuka još“.

Narednog dana, u ponedeljak, 14. avgusta, moći ćete da se oprobate u turniru u stonom tenisu, u kategorijama: single i double, ali i u šahovskom turniru kao i simultanka u parku. Istog dana nas očekuje odbojka na pesku za mlađe kategorije, da bismo u večernjim časovima uživali u plesnom programu “Pleši u ritmu” koji će se održati na Platou Doma kulture, saopštili su organizatori.

U utorak, 15. avgusta, uslediće turnir u nožnom tenisu (3+1) pa škola jahanja, gde će svi posetioci imati prilike da se oprobaju u jahanju konja. Istog dana, održaće se i trka na rolerima.

U sredu, 16. avgusta, sledi nastavak turnira u nožnom tenisu, ali se održava i spora vožnja bicikala, pa tako pozivamo sve ljubitelje bicikala da se prijave. Veče će se okončati uz melodiju tamburica.

U četvrtak sledi predstava za decu na Platou Doma kulture “Priča o čarobnom štapiću”, ali i turnir, gde  ljubitelji odbojke mogu da se oprobaju u nadmetanju 2 na 2.

U petak u večernjim časovima, lokalci će uživati u koncertima narodne muzike, koju će izvoditi Era Ojdanić i Vera Matović.

U završnom danu manifestacije, u nedelju, lokalci i njihovi gosti će uživati u nastupu lokalnog KUD Žisel.

Učešće u svim sportovima je BESPLATNO! Rok za prijavu: do početka sporta

Prijave za učešće na ovim turnirima je obavezno i to putem fejsbuk stranice ili na broj telefona: 063 833 42 30

 

dani porodice 2017 program

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00