ponedeljak, 31. jul 2017.  13:41h
Pročitano 1288 puta

Obaveštenje za javnost povodom najavljenih visokih temperatura

Na osnovu upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda na ekstremno visoke temperature, do 6. avgusta ove godine (od 35°C do 39°C stepeni ponegde i iznad 40°C stepeni), i s obzirom na to da takve temperature mogu imati negativne posledice po život i zdravlje ljudi i izazvati požare na otvorenom prostoru, Grad Pančevo – Odeljenje za odbranu i vanredne situacije, obaveštava građane da na teritoriji Grada Pančeva postoje 22 gradske česme. 

Na teritoriji Grada Pančeva postoje 22 gradske česme, a voda s njih je bezbedna za piće Na teritoriji Grada Pančeva postoje 22 gradske česme, a voda s njih je bezbedna za piće Pančevo.MOJKraj.rs

U održavanju “JKP Vodovoda i kanalizacije” Pančevo, na teritoriji samog Grada je 14 česmi, koje su rasprostranjene po svim naseljenim mestima u Gradu, i jedna česma u naseljenom mestu Skrobara. Jedna česma na sportskom centru je u održavanju  “JKP Mladost” Pančevo, po  jedna česma u Narodnoj bašti, Barutani, Zelenoj pijaci, buvljaku i u Nemanjinoj ulici, koje su  održavanju JKP “Zelenila” Pančevo. 

Prema informaciji JKP “Vodovoda i kanalizacije” Pančevo, kvar se povremeno događa na česmi u naseljenom mestu Kotež, i nastoji se otkloniti u najkraćem vremenskom roku. Sve ostale česme su u funkciji i imaju pijaću vodu. 

 

0 sat vrucina pancevo

 

Molimo građane da ne pale vatru na širem prostoru i u blizini useva, kako ne bi  došlo do požara širih razmera, piše u saopštenju.

Molimo građane da se pridržavaju upozorenja izdatih od strane Republičkog-hidrometeorološkog zavoda i nadležnih zdravstvenih ustanova o ponašanju na visokim temperaturama.

Za sva dodatne informacije kontaktirati Centar za obaveštvanje na broj 1985.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Komentari  

0 #1 Sneža 31-07-2017 15:46
Ne znam koliko ste obavešteni ali česma u gradskom parku kod dečijeg igrališta ne radi već nedeljama iako su mnogi sugrađani zvali nadležne ona nije u funkciji. Sramota je da na ovako visokimte mperaturama deca ne mogu da se osveže. :-\
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00