nedelja, 23. jul 2017.  07:44h
Pročitano 2222 puta

Konoba 32 dostavlja hranu na kućnu adresu ili do radnog mesta

Restoran Konoba 32, njihov ketering i dostava hrane, najbolji su prijatelji domaćica u ovim vrelim letnjim danima.

Osim u bašti ili samom restoranu Konoba 32, u ukusnoj hrani možete uživati u svom domu ili na poslu, zahvaljujući keteringu i dostavi Konobe 32 Osim u bašti ili samom restoranu Konoba 32, u ukusnoj hrani možete uživati u svom domu ili na poslu, zahvaljujući keteringu i dostavi Konobe 32 Konoba 32

U Konobi 32 kuvaju za vas i dostavljaju hranu na dogovorenu adresu, a tu uslugu možete obezbediti i na nedeljnom ili mesečnom nivou.

Milica Petrović (43) iz Pančeva redovno već nekoliko meseci na takav način obezbeđuje kuvani obrok svojim roditeljima.

Radim u Beogradu od 9 do 17 časova, tako da skoro da i nemam vremena za kuvanje. Roditelji su mi u penziji, stari su i najlakši način da svakog dana imaju sveže skuvan domaći ručak, jeste bio da se pretplatim u Konobi 32. Lako smo se dogovorili, svakog dana u dogovoreno vreme dostavljaju ukusnu sveže skuvanu hranu i jako sam zadovoljna, kaže Milica Petrović.

 

catering konoba 32

 

Mihajlo Vojvodić, vlasnik restorana Konoba 32 kaže da je u želji da unapredi dobar odnos sa svojim gostima odlučio da se bavi ne samo keteringom i dostavom hrane, već i da takvu uslugu prilagodi potrebama ljudi koji žive sami ili preduzećima čiji radnici rade na građevini ili drugom terenu, a mogu ovako da imaju kuvan, topli obrok.

Tako smo i došli na ideju da osim što pripremimo, obezbedimo i dostavu hrane za porodice, njihove roditelje ili zaposlene u firmama, bilo na nedeljnom bilo na mesečnom nivou. Dostavu obavljamo na teritoriji Pančeva i na pančevačkom putu ka Beogradu u dogovoreno vreme. Sve informacije mogu se dobiti i telefonom na 060 6355773, kaže Mihajlo Vojvodić.

Više informacija o picama, kuvanim jelima, jelima po porudžbini, cenama, dostavi, možete pronaći na sajtu restorana Konoba 32.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00