sreda, 12. jul 2017.  20:23h
Pročitano 918 puta

Gradsko veće uskladilo planove s rebalansom budžeta

Članovi Gradskog veća na današnjoj sednici usvojili su izmene Programa poslovanja JKP „Mladost“, „ATP“ i Javnog preduzeća „Gradska stambena agencija“ tako što su u planove uvrštena dodatna sredstva koja su ovim preduzećima rebalansom budžeta opredeljena.

Sa sednice Gradskog veća Pančevo Sa sednice Gradskog veća Pančevo Pančevo.MOJKraj.rs

Predlogom Odluke o rebalansu gradskog budžeta JKP „Mladost“ dobilo je dodatna sredstva u iznosu od nešto više od 26 miliona dinara. Jedan deo biće iskorišćen za tekuće subvencije, a deo za kapitalne investicije i investiciono održavanje.

Kako je obrazložila Snežana Smuđa iz JKP Mladost od tog iznosa 8 miliona će otići na tekuće subvencije.

Blizu 13 miliona dinara iznosiće radovi na zatvorenom bazenu kako bi se ispoštovali protivpožarni propisi. S 3,5 miliona dinara biće urađena sanacija krova upravne zgrade u Masarikovoj 1 koja prokišnjava od prošlogodišnjeg nevremena, a 2 miliona će biti iskorišćeno za reparaciju parketa u Hali sportova, obrazložila je ona.

JKP ATP će rebalansom dobiti 16 milona dinara za plaćanje rate autobusa koji su kupljeni prošle godine od Ikarbusa.

Gradska stambena agencija će svojih 17 miliona dinara raspodeliti tako što će 12 miliona biti utrošeno za plaćanje PDV-a, a pet miliona dinara za investiciju u Svetozara Miletića.

Gradsko veće proglasilo je i 18. Međunarodni moto skup za gradsku manifestaciju. Moto skup biće kao i prethodnih godina održan na Gradskom keju od petka, 14. do nedelje, 16. jula.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00