nedelja, 2. jul 2017.  13:12h
Pročitano 845 puta

Počeo letnji edukativni program “Kad porastem biću…”

U prostorijama Doma omladine u ponedeljak, 26. juna počeo je letnji edukativni program za mlade „Kad porastem biću...“ koji sprovodi organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“.

Tokom prve nedelje održane su tri radionice Tokom prve nedelje održane su tri radionice connecting

Letnji edukativni program „Kad porastem biću...“ je jedinstven program profesionalne orijentacije koji pruža podršku mladima da samostalno i promišljeno donose odluke o nastavku školovanja i/ili karijere.

U programu učestvuje 18 mladih iz Pančeva i okolnih sela, uzrasta od 14 do 18 godina. Tokom prve nedelje održane su tri radionice na kojima su učesnici i učesnice imali priliku da razumeju važnost timskog rada, doprinesu izgradnji tima i razvijanju timskog duha, kao i da nauče šta je zapošljivost i na koje sve načine mogu postati konkurentniji na tržištu rada.

 

0203

 

U narednom periodu grupa će raditi na razvijanju veština 21. veka kao što su komunikativnost, kritičko razmišljanje, digitalna pismenost, socijalne veštine i druge. 

Takođe imaće priliku da rade testove profesionalne orijentacije, nauče osnove preduzetništva i upoznaju se sa neformalnim metodama za lični i profesionalni razvoj.

Letnji edukativni program „Kad porastem biću...“ realizuje se uz podršku Doma omladine Pančevo, D.O.O. Aldi, fotokopirnice Hamer, Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“, Tehničke škole „23. maj“ i portala 013info.

Autor:  Connecting
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00