utorak, 20. jun 2017.  10:25h
Pročitano 1276 puta

Pridružite se izgradnji Eko dvorišta u Pančevu (VIDEO)

Udruženje „Connecting“ poziva sve zainteresovane da se pridruže volonterskim akcijama izgradnje Eko dvorišta koje će se sprovesti od 23. do 25. juna i od 30. juna do 2. jula u dvorištu Streljačke družine „Pančevo 1813“.

Prva akcija, koja će se desiti od 23. do 25. juna, podrazumeva pripremu dvorišta za izgradnju Eko paviljona, čišćenje smeća, uklanjanje korova i ravnanje zemljišta.

Druga akcija, od 30. juna do 2. jula, podrazumeva izgradnju Eko paviljona od ekološkog materijala i uređenje Eko dvorišta.

Ove aktivnosti realizuju se u sklopu projekta „Eko dvorište“, podržanog od strane Trag Fondacije kroz program „Aktivne zajednice“, a glavni cilj projekta jeste preuređenje dela prednjeg dvorišta Streljačke družine u Eko dvorište.

Glavni cilj projekta jeste razvijanje ekološke svesti kod mladih u Pančevu kreiranjem podsticajnog okruženja koje mladima pruža mogućnost da upoznaju svet oko sebe, razumeju prirodu i važnost njenog očuvanja. 

Ukoliko želite da se prijavite i učestvujete u akcijama, prijavni formular se nalazi na ovom linku.

Za više informacija posetite Facebook stranicu udruženja „Connecting“ ili pišite na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Autor:  Connecting
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00