petak, 9. jun 2017.  22:46h
Pročitano 786 puta

Gradsko veće odlučilo: počinje izrada nove Strategije brige o mladima

Gradsko veće usvojilo je odluku da se pristupi izradi nove Strategije brige o mladima koja će obuhvatiti period od 2018. do 2022. godine. 

Sa sednice Gradskog veća Pančevo Sa sednice Gradskog veća Pančevo Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

Nemanja Rotar, član gradskog veća zadužen za kulturu i omladinu kaže da će tim koji će biti formiran izvršiti evaluaciju onoga što je urađeno i napraviće novu Strategiju koja će obuhvatiti period od 2018. do 2022. godine.

Ovo je samo još jedan u nizu koraka koji pospešuje i utemeljuje našu nedvosmislenu želju da mladi u Pančevu imaju zdrav ambijent za život. Želimo da usmerimo njih na pravi način kako da razviju sve svoje sposobnosti i da mogu da žive „punim plućima“ u ovom našem gradu i da ne požele da odu, nego ovde ostvare sve svoje namere, rekao je Rotar.

Gradsko veće izmenilo je i gradske Odluke o zaštiti Parka prirode „Ponjavica“, Spomenika prirode „Ivanovačka ada“, „Stablo crvenolisne bukve u Omoljici“, „Dva stabla belog jasena u Dolovu“, kao i spomenika prorode „Kesten Ćurčina“. Odluke su usaglašene sa zakonom koji predviđa da se izveštaji o godišnjem programu upravljanja dostavljaju do 15. novembra umesto 15. decembra kako je bilo do sada.

Usvojena je i izmena finansijskog plana Mesne zajednice „Mita Vukosavljev“ Dolovo za 2017. godinu.

Članovi Gradskog veća pozitivno su ocenili i predloge za davanje u zakup dve zidane garaže u Pančevu. Usvojen je i predlog o izmeni rešenja o obrazovanju Komisije za ispitivanje pogodnosti taksi vozila za obavljanje taksi prevoza.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00