nedelja, 4. jun 2017.  19:05h
Pročitano 16379 puta

Počele promotivne vožnje katamaranom po Tamišu

Turistička organizacija Pančevo do 10. juna će svakodnevno organizovati besplatne vožnje za građane turističkim brodićem po Tamišu u nekoliko termina.

U ovom promotivnom periodu moguće su i promotivne vožnje za organizovane grupe do petnaestak putnika kao što je danas popodne organizovana vožnja za košarkašice KK “Kris Kros” Pančevo U ovom promotivnom periodu moguće su i promotivne vožnje za organizovane grupe do petnaestak putnika kao što je danas popodne organizovana vožnja za košarkašice KK “Kris Kros” Pančevo Pančevo.MOJKraj.rs

Katamaran “Panuka” će u vožnju Tamišem polaziti sa gradskog pontona, kod Crvenog magacina, u 10, 12, 14, 16 i 18 časova svakodnevno do 10. juna. Vožnja će trajati oko 45 minuta i za to vreme ploviće se do Preobraženske crkve u Margiti, zatim nazad do pančevačkih svetionika i nazad na polazno odredište.

 

0 voznja brodicem

 

U ovom promotivnom periodu moguće su i promotivne vožnje za organizovane grupe do petnaestak putnika kao što je danas popodne organizovana vožnja za košarkašice KK “Kris Kros” Pančevo.

Direktor Turističke organizacije Pančevo, Nikola Stoilković, čuo je za uspešnu sezonu ovih devojčica i izašao je u susret želji njihovog trenera Save Živkovića da ih iznenadi izletom za kraj takmičarske sezone i omogućio im je da vide Pančevo s reke.

 

0 svetionici

 

Kao što smo i obećali, 15 dana nakon što je katamaran stigao u Pančevo, počeli smo juče s besplatnim vožnjama za građane. Ove turističke ture organizujemo u susret manifestaciji “Dani Vajferta” koja će biti održana 9. i 10. juna, vozimo građane do Preobraženske crkve u Margiti, a zatim do ušća Tamiša u Dunav, do jedine dve kule na Dunavu. U okviru tih promotivnih vožnji uklopili smo i mlade košarkašice iz košarkaškog kluba Kris Kros i njihovu želju da se provozaju po Tamišu. Drago nam je što su poželeli na ovakav način provedu slobodno vreme i izašli smo u susret njihovoj želji, kazao je Stoilković.

 

0 deca su uzivala u voznji za sajt

 

S obzirom da je interesovanje za plovidbu Tamišem veoma veliko, direktor poziva sve građane zainteresovane za odlazak u grupi, da je najbolje da se jave u Turističku organizaciju Pančevo svakog radnog dana od 8 do 20 časova ili da zovu telefonom na broj 013/33-33-99 kako bi se dogovorili oko termina polaska.

 

 0 deca su uzivala u voznji

 

Napomenuo bih da se maloletna lica na katamaranu mogu voziti samo uz odobrenje roditelja ili u pratnji roditelja. Nikako samostalno. Interesovanje za vožnje katamaranom je izuzetno veliko. Ne samo da se raspituju, nego dolaze u velikom broju, u grupama. Jutros u 10 sati već smo imali jednu grupu iz Beograda koja je došla nenajavljeno, tako da su oni išli prvom današnjom vožnjom. Oduševljeni su rekom, svetionicima i što su mogli da vide Pančevo iz drugačije perspektive, rekao je Stoilković.

Katamaran “Panuka” kupljen je novcem iz budžeta grada Pančeva, po želji građana u okviru projekta “Participativno budžetiranje”, a u naš grad je stigao pre dve nedelje.

 

0 preobrazenska crkva s tamisa

 

Ukoliko i privatne firme ili neka druga preduzeća žele da imaju organizovane ture do Beograda, Smedereva, Vinče, Bele Stene Turistička organizacija Pančevo pripremila je specijalnu ponudu za njih. Direktor Stoilković poziva direktore i vlasnike tih preduzeća da se jave Turističkoj organizaciji Pančevo kako bi se napravio raspored vožnji.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(13 glasova)

Komentari  

-4 #1 Laki 04-06-2017 23:31
Ova budalaština je koštala grad 5.000.000 dinara (oko 40.000€), koliko je bila stvarna cena izrade je vrlo upitno, a danas mi jedna mlada dama iz sekretarijata za ekologiju čija je ideja ona klupa ospred opštine sa punjačima za telefone (300.000 din) reče da je projekat uređenja peskane kod sportskog centra skup i da košta 40.000.000 dinara i nema se para za to... a bitno da se ima za "Nojevu barku"....
Odgovori
+3 #2 snezana misljanov 08-06-2017 21:43
MOJA PORODICA I JA SMO SE VOZILI KATAMARANOM, BILO NAM JE PRELEPO...PUNO SE ZAVALJUJEMO TURISTICKOJ ORGANIZACIJI GRADA PANCEVA...I PREPORUCILA NASIM SUGRADJANIMA...SNEZANA MISLJANOV
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00