nedelja, 4. jun 2017.  12:09h
Pročitano 3454 puta

I Pančevo dobilo “pametnu klupu”

Pančevo će postati četvrti grad u Srbiji koji ima PetroSOLAR pametnu klupu koja sadrži 3 USB priključka za punjenje mobilnih uređaja, wi-fi internet i sopstvenu LED rasvetu koja će se napajati putem solarnih ploča.

Posle Beograda, Novog Sada i Niša i naš grad dobio je "pametnu klupu", a njeno postavljanje na platou ispred Gradske uprave Pančevo završeno je juče Posle Beograda, Novog Sada i Niša i naš grad dobio je "pametnu klupu", a njeno postavljanje na platou ispred Gradske uprave Pančevo završeno je juče Ekopedija

Kako je saopšteno iz Gradske uprave Pančeva, u ponedeljak, 5. juna, na Svetski dan zaštite životne sredine, biće organizovano predstavljanje ovog mobilijara.

Događaju će prisustvovati gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, gradska većnica zadužena za oblast zaštite životne sredine Katarina Banjai, a pridružiće im se i predstavnici novosadske firme Petro-mont, koja je dizajner i proizvođač klupe, kao i MTS-a, čija je podrška omogućila punjenje mobilnih uređaja. 

 

0 pametna klupa u pancevu

 

Posle Beograda, Novog Sada i Niša i naš grad dobio je "pametnu klupu", a njeno postavljanje na platou ispred Gradske uprave Pančevo završeno je juče.

Na ovaj način, Pančevo nastavlja sa intenziviranjem aktivnosti kojima se energetska efikasnost primenjuje u praksi, a u cilju očuvanja životne sredine.

Katarina Banjai, članica gradskog veća zadužena za ekologiju inicijatorka je ove aktivnosti Sekretarijata za zaštitu životne sredine Grada Pančeva i bila je prisutna prilikom postavljanja “pametne klupe” kako bi se uverila da sve besprekorno funkcioniše.

 

0 katarina proverava da li sve funkcioniše

 

Novosadska kompanija Petro-mont bila je ovogodišnji finalista za nagradu Aurea sa projektom energetski nezavisnog mobilijara PetroSOLAR koji se napaja električnom energijom iz obnovljivih izvora energije putem solarnih panela.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00