ponedeljak, 29. maj 2017.  19:48h
Pročitano 1018 puta

Poziv mladima: učestvujte u letnjem edukativnom programu “Kad porastem biću…”

Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“ poziva zainteresovane mlade uzrasta od 14 do 18 godina da se prijave za učešće u letnjem edukativnom programu „Kad porastem biću...“ koji će se sprovoditi od 22. juna do 10. avgusta u Pančevu. 

Kroz niz edukativnih radionica i susrete sa ljudima različitih zanimanja, 25 učesnika i učesnica imaće priliku da preispita svoja interesovanja, stekne nova znanja i veštine i upozna se sa profesijama koje ih interesuju. Glavni cilj programa je osnaživanje mladih da samostalno i promišljeno donose odluke o nastavku školovanja ili karijere.

Program podrazumeva: 

Testove profesionalne orijentacije
Prenosive veštine (komunikacija, timski rad, digitalna pismenost, veštine prezentovanja...) 
Omladinsko preduzetništvo 
Pisanje CV-ja i motivacionog pisma 
Upoznavanje različitih profesija

Nakon završenog programa obezbeđeni su sertifikati, a zainteresovani se mogu priključiti volonterskom timu, proći kroz trening za vršnjačke edukatore i prenositi stečena znanja svojim vršnjacima.

Prijave su otvorene do 7. juna i vrše se popunjavanjem formulara na linku: bit.ly/kadporastembicu.

Program se realizuje uz podršku Regionalnog volonterskog centra, Doma omladine Pančevo, Elektrotehničke škole „Nikola Tesla“, Tehničke škole „23. maj“, fotokopirnice „Hamer“ i portala 013info.

Za više informacija na raspolaganju je e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00