ponedeljak, 15. maj 2017.  06:47h
Pročitano 2182 puta

“Dani Vajferta” i “Dan Dunava” gradske manifestacije

Gradsko veće Pančeva proglasilo je manifestacije Dani Vajferta i Dan Dunava za gradske manifestacije. 

Gradsko veće Pančeva proglasilo je manifestacije Dani Vajferta i Dan Dunava za gradske manifestacije Gradsko veće Pančeva proglasilo je manifestacije Dani Vajferta i Dan Dunava za gradske manifestacije Pančevo.MOJKraj.rs

Manifestacija Dani Vajferta, koju organizuju Turistička organizacija Pančeva, biće održana 9. i 10.juna u centru Pančeva, u ulicama Nikole Tesle, Nikole Đurkovića, Mučeničkoj i na Trgu Đorđa Vajferta.

Gordana Ćirić iz Gradskog sekretarijata za privredu kaže da je ova manifestacija posvećena Đorđu Vajfertu i razvoju turizma Pančeva, kao i da na najbolji način predstavlja potencijale grada. 

Ujedno, manifestacija će biti i priprema za jubilej 300 godina od osnivanja Pivare i pokretanje industrijske proizvodnje piva u našem gradu. Ova manifestacija proglašena je za jednu od najboljih novih manifestacija prošle godine, kazala je Gordana Ćirić.

Manifestacija Dani Dunava po jedanaesti put biće održana 17. juna a održaće se pod sloganom “Aktivni za reke”. Dan Dunava će se održati iz dva dela. Prvi deo održaće se u prepodnevnim satima 17. juna kroz kulturno-edukativni sadržaj i sporsko rekreativni program. Tog dana biće organizovana i promotivna vožnja katamaranom.

Drugi deo manifestacije predviđen je za 20. jun, kada će svi radovi učesnika manifestacije biti izloženi u holu Gradske uprave Pančevo.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00