petak, 12. maj 2017.  21:52h
Pročitano 1579 puta

Grad refundira građanima deo troškova za priključenje na gasnu mrežu

U cilju poboljšanja kvaliteta ambijentalnog vazduha u gradu Pančevu, Programom budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Pančeva za 2017. godinu planirana su podsticajna sredstva, za korišćenje gasa kao energenta, u iznosu od 2.000.000 dinara.

U ovoj godini navedena sredstva će se koristiti kao pomoć za priključenje individualnih domaćinstava na gasnu mrežu U ovoj godini navedena sredstva će se koristiti kao pomoć za priključenje individualnih domaćinstava na gasnu mrežu Srbijagas

U ovoj godini navedena sredstva će se koristiti kao pomoć za priključenje individualnih domaćinstava na gasnu mrežu, odnosno za sufinansiranje troškova tipskog gasnog priključka u toku 2017. godine, na taj način što će grad Pančevo refundirati deo sredstava utrošenih u te svrhe, u iznosu od 50.000 dinara.

Na javni poziv se mogu prijaviti građani, vlasnici individualnih objekata, sa teritorije MZ Gornji Grad, Strelište, Stari Tamiš, Vojlovice, Topole, dela Mise i dela teritorije MZ Centar u kojima je izgrađena ulična gasna infrastruktura čiji je vlasnik mreže i distributer JP “Srbijagas”, i koji su potpisali Ugovor o priključenju objekta korisnika sistema na distributivnu mrežu sa JP “Srbijagas” u toku 2017. godine i uplatili sredstva JP “Srbijagas” za kupovinu tipskog gasnog priključka.

Zainteresovani građani koji ispunjavaju navedene uslove mogu se obratiti Gradu Pančevu za refundiranje dela sredstava utrošenih na kupovinu tipskog gasnog priključka, nakon čega će Grad Pančevo sa njima zaključiti ugovor i na tekući račun uplatiti 50.000 dinara.

Dokumentacija koju je potrebno podneti za javljanje na javni poziv je sledeća:

1. Popunjen Zahtev za refundiranje dela sredstava utrošenih na kupovinu tipskog gasnog priključka (obrazac traženog Zahteva se može preuzeti na sajtu Grada Pančeva ili preuzeti u Uslužnom centru grada Pančeva, Trg Kralja Petra I 2-4, Pančevo),
2. Kopija Ugovora sa JP “Srbijagas”,
3. Kopija fakture izdate od strane JP “Srbijagas”,
4. Kopija priznanice kojom se dokazuje uplata za kupovinu tipskog gasnog priključka,
5. Kopija ili očitana lična karta podnosioca,
6. Kopija platne kartice za tekući račun.

Navedenu dokumentaciju je potrebno podneti preko Uslužnog centra grada Pančeva, u zatvorenoj koverti na adresu:

Gradska uprava grada Pančeva 
Sekretarijat za zaštitu životne sredine,  
Trg  Kralja Petra I 2-4 
26000 Pančevo

sa naznakom "Javni poziv za sufinansiranje troškova priključenja na gas"

Refundiranje sredstava zainteresovanim građanima, od strane grada Pančeva, vršiće se do utroška sredstava namenjenih za ovu svrhu, prema redosledu podnetih zahteva, a najkasnije do 15. decembra ove godine.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Komentari  

0 #1 Strela 29-05-2017 14:50
Napokon pametna stvar.
Još samo da imam sreće i da „upadnem“ u grupu za refundiranje i eto uživanja.
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00