utorak, 9. maj 2017.  18:14h
Pročitano 1119 puta

Obeležen Dan pobede nad fašizmom

Povodom 9. maja, Dana pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu, predsednik Skupštine grada Pančeva Tigran Kiš i član Gradskog veća za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja Milenko Čučković, položili su danas u ime grada Pančeva venac na spomen obeležje Narodnim herojima u Gradskom parku.

Predsednik Skupštine grada Pančeva Tigran Kiš i član Gradskog veća za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja Milenko Čučković, položili su danas u ime grada Pančeva venac na spomen obeležje Narodnim herojima u Gradskom parku Predsednik Skupštine grada Pančeva Tigran Kiš i član Gradskog veća za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja Milenko Čučković, položili su danas u ime grada Pančeva venac na spomen obeležje Narodnim herojima u Gradskom parku Grad Pančevo

Tigran Kiš, predsednik Skupštine Grada Pančeva rekao je da ne smemo zaboraviti našu prošlost i da se uvek moramo ponositi njome.

Mislim da je važno da se okupljamo na ovakve datume i da insistiramo na našoj antifašističkoj, slobodarskoj, junačkoj prošlosti, jer smo svesni da mnogi oko nas u našem neposrednom okruženju pokušavaju da istorijske činjenice prikažu drugačije, rekao je Kiš.

0 kis i cucko venci pancevo

 

Na spomen obeležju u Gradskom parku vence su položili i predstavnici SUBNOR –a, društvo Srpsko – ruskog prijateljstva, predstavnici Vojske Republike Srbije, kao i mnoga druga udruženja.

 

0 kis i cuckovic polaganje venaca

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00