sreda, 3. maj 2017.  07:08h
Pročitano 3229 puta

Učenici Mašinske škole najbolji u kompjuterskoj grafici

Učenici Mašinske škole „Pančevo“ imali su zapažen nastup na regionalnom takmičenju mašinskih škola sa teritorije Vojvodine, iz statike, kompjuterske grafike i modeliranja mašinskih elemenata i konstrukcija, a dvojica učenika plasirala su se na republičko takmičenje.

Regionalno takmičenje mašinskih škola sa teritorije Vojvodine, iz statike, kompjuterske grafike i modeliranja mašinskih elemenata i konstrukcija održano je u Vršcu Regionalno takmičenje mašinskih škola sa teritorije Vojvodine, iz statike, kompjuterske grafike i modeliranja mašinskih elemenata i konstrukcija održano je u Vršcu MŠP/Ž.S.

U disciplini kompjuterska grafika učenik Aleksić Ivan osvojio je 1. mesto, dok je Petrović Stefan bio osmi (obojica iz odeljenja M-23), tako da je Mašinska škola „Pančevo“ u ekipnoj konkurenciji takođe zauzela 1. mesto. 

U disciplini modeliranje mašinskih elemenata i konstrukcija, Momić Nemanja (odeljenje M-43) je zauzeo četvrto mesto, dok je Grubačić Aleksa (M-43) bio 16. 

Učenike su na ovom takmičenju pratili su njihovi mentori, profesori Nada Bučevac, Danijela Vučić i Vladimir Božičković. 

Plasman na republičko takmičenje, koje će se održati u Subotici, ostvarili su Ivan Aleksić i Nemanja Momić.

 

0a konstruisanje takmicenje

 

Regionalno takmičenje mašinskih škola sa teritorije Vojvodine, iz statike, kompjuterske grafike i modeliranja mašinskih elemenata i konstrukcija održano je 21. aprila u Vršcu, a domaćin je bila srednja tehnička škola „Nikola Tesla“.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/Ž.S.
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00