ponedeljak, 24. april 2017.  13:14h
Pročitano 1364 puta

Udruženje građana Suncokret traži prostor za mlade u Omoljici!

Članovi Udruženja građana Suncokret iz Omoljice mole sve građane i institucije koji imaju kuću, vikendicu ili lokal u Omoljici (po mogućstvu na glavnom putu) i žele da ustupe na korišćenje taj prostor ovom mladom udruženju koje je obezbedilo sredstva za renoviranje i opremanje objekta, koji bi služio kao centar održavanja svih manifestacija za mlade ali isto tako i kao info tačka za sve bicikliste koji mogu da predahnu i upoznaju se sa Omoljicom.

Verujemo da sigurno postoji neki prostor u Omoljici koji je neiskorišćen i koji bismo mi mogli da renoviramo i održavamo. Nadamo se da će neko prepoznati značaj ove akcije koja može da oživi Omoljicu i da omogući mladima i deci da imaju još kvalitetnije odrastanje. Mi želimo da novac dobijen od raznih institucija uložimo u našu lokalnu zajednicu. Smatrali smo da je veći problem naći sredstva za renoviranje i opremanje nekog prostora, ali je izgleda najveći problem naći prostor, kaže Sanja Despotović, predsednica ovog Udruženja.

Ukoliko možete da pomognete ovom udruženju, javite se na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na broj 066/974-0643.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00