nedelja, 23. april 2017.  07:55h
Pročitano 5111 puta

Čepom do osmeha: Aspirator za Nikolu Vukelića

Kombi sa timom Čepom do osmeha uputio se juče put Pančeva kako bi Nikoli Vukeliću uručili medicinski aspirator na struju.

Nikola Vukelić iz Pančeva je šesnaesto dete kojem je pomogla organizacija Čepom do osmeha Nikola Vukelić iz Pančeva je šesnaesto dete kojem je pomogla organizacija Čepom do osmeha M.S.

Nikola Vukelić je šesnaesto dete kome smo svi zajedno, svi pojednici, kompanije, prijatelji akcije, koordinatori pomogli obezbedivši mu medicinski aspirator na struju. Ovaj aspirator će Nikoli mnogo olakšati, jer je zbog svoje bolesti cerebralne paralize, epilepsije oboleo i od astme, i ima konstantnu zapušenost respiratornih puteva. Bilo je potrebno dve tone da se ovo pomagalo obezbedi a Nikoli mnogo znači, saopštili su iz organizacije Čepom do osmeha.

 

0 cepom do osmeha pancevo 1

 

Nikola Vukelić je desetogodišnji dečak iz Pančeva. Boluje od cerebralne paralize, izgubio je vid i govor, a astma mu otežava prohodnost respiratornih puteva. Reciklažom plastičnih čepova obezbeđen je medicinski aspirator na struju koji će Nikoli pomoći da očisti nos i da nema toliko često upale ušiju i da mu se ne sliva sekret u pluća. Voli da se igra sa muzičkim igračkama i da sluša muziku sa mobilnog telefona. 

U saradnji sa TC Stadionom Roda megamarket je obezbedila za porodicu Vukelić robu za jednomesečne potrebe, i za taj period olakšala i pružila bezbrižnost. 

 

0 cepom do osmeha pancevo

 

Kao i u ranijim akcijama žene iz Etno kutka Kačarevo priključile su se akciji i donele tortu Čepom do osmeha. Kako je bilo juče u Pančevu možete pogledati na fotografijama organizacije "Čepom do osmeha".

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00