nedelja, 16. april 2017.  06:53h
Pročitano 1133 puta

Otvoren računarski centar za obuku učenika iz oblasti saobraćaja

U Mašinskoj školi „Pančevo“ otvoren je računarski kabinet namenjen za obuku vozača i tehničara drumskog saobraćaja koji je umrežen i prvenstveno predviđen za rad na testovima za vožnju.

Učenicima će Računarski centar značajno olakšati nastavu u oblasti saobraćaja Učenicima će Računarski centar značajno olakšati nastavu u oblasti saobraćaja Ž.S.

Računarski centar nalazi se u radionici za praktičnu nastavu Mašinske škole, a njegovo opremanje sa pola miliona dinara finansirao je Komitet za bezbednost saobraćaja Grada Pančeva.

U okviru ovog centra učenici će moći na savremeniji način da prođu obuku iz oblasti poznavanja saobraćajnih pravila i propisa, i na taj način biti unapređen metod i princip rada, objasnila je Ivana Pejčić, profesor saobraćajne grupe predmeta.

Mr Tatjana Božić, članica Komiteta za bezbednost saobraćaja istakla je da osim ovog projekta, Mašinska škola u saradnji sa Komitetom kreće u obilazak svih srednjih škola kako bi se deca obrazovala o saobraćaju, jer sva deca su učesnici u saobraćaju, kao pešaci ili vozači.

Mašinska škola je uvek za saradnju kada je u pitanju doprinos u saobraćaju, pa bi tako i učestvovali u izgradnji rampe za saobraćajni poligon i u drugim projektima, kazao je Milorad Ilić, direktor Mašinske škole “Pančevo”.

Učenicima će Računarski centar, koji je svečano otvoren prošle nedelje, značajno olakšati nastavu u oblasti saobraćaja.

 

Takmicenje.30 racunski centar

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs/Ž.S.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00