sreda, 29. mart 2017.  19:31h
Pročitano 3349 puta

Đaci OŠ "Đura Jakšić" priredili humanitarni koncert

Đaci i zaposleni u Osnovnoj školi “Đura Jakšić” Pančevo organizovali su danas humanitarni koncert u Kulturnom centru.

Održan humanitarni koncert učenika OŠ Đura Jakšić u Pančevu Održan humanitarni koncert učenika OŠ Đura Jakšić u Pančevu Pančevo.MOJKraj.rs

Prikupljena sredstva biće uplaćena za lečenje jedne učenice ove škole, kao i za doprinos u nabavci 4D ultrazvučnog aparata za pančevačko porodilište.

Okupljene roditelje i ostale goste na koncertu pozdravio je direktor škole Rade Barjaktarović, zahvalivši se svima što su se odazvali i došli na koncert.

Postala nam je tradicija da svake godine otprilike u ovo vreme napravimo po jedan humanitarni koncert, a sredstva koja ste donirali usmerimo tamo gde su neophodna. Ove godine prikupljena sredstva biće usmerena za lečenje naše učenice, a deo sredstava usmerićemo za nabavku 4D ultrazvučnog aparata za bebe, među kojima će biti, nadam se, i naših budućih đaka. Znam koliko ste vi humani i bez koncerta, to ste više puta i pokazali, ali je meni nekako ovako najlepše kada smo svi zajedno na jednom mestu i kada možemo da vam se bar malo odužimo lepim koncertom koji priređuju naši učenici, rekao je direktor Đurine škole.

On je zahvalio svima koji su pomogli da se koncert organizuje, a bina opremi.

 

0 os djura jaksic humanitarni koncert

 

Na humanitarnom koncertu nastupili su učenici škole svih razreda, u pripremi su pomogli učitelji i nastavnici, a kao specijalni gost nastupio je i glumac Bojan Ivković Boki, najmlađima najprepoznatljiviji kao voditelj dečje TV emisije “Lagalica”.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(6 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00