nedelja, 26. mart 2017.  17:48h
Pročitano 1125 puta

Stručno usavršavanje tržišnih inspektora

U organizaciji Južnobanatskog upravnog okruga danas je u Pančevu održano stručno usavršavanje tržišnih inspektora na temu primene Zakona o oglašavanju. 

U organizaciji Južnobanatskog upravnog okruga danas je u Pančevu održano stručno usavršavanje tržišnih inspektora na temu primene Zakona o oglašavanju U organizaciji Južnobanatskog upravnog okruga danas je u Pančevu održano stručno usavršavanje tržišnih inspektora na temu primene Zakona o oglašavanju JBO

Predavači Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija o izmenama i dopunama i samoj primeni Zakona upoznali su tržišne inspektore dva okruga, Južnobanatskog i Srednjebanatskog.

Načelnica Danijela Lončar poželevši dobrodošlicu i uspešan rad tržišnim inspektorima, iskazala je izuzetno zadovoljstvo na postignutoj međuokružnoj saradnji, pohvalila savestan odnos u radu, želju za edukacijom i naglasila da će se saradnja kako u oblasti stručnog usavršavanja, tako i u oblasti praktične primene nastaviti i ubuduće. 

U prethodnom periodu su ostvareni odlični rezultati i zato je naša odgovornost veća, podizanje nivoa stručnosti na još višu lestvicu biće prioritet, jer biti na usluzi građanima primarni je zadatak svih nas, rekla je Lončar.

 

0 trzisni u pancevu inspektori

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00