subota, 25. mart 2017.  09:58h
Pročitano 2982 puta

Sajam zapošljavanja 29. marta u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizovaće pančevački Sajam zapošljavanja u sredu, 29. marta, na korzou Ulice Vojvode Živojina Mišića u trajanju od 11 do 14 časova. 

U slučaju loših vremenskih prilika sajam će se održati u holu Gradske uprave Pančevo, Trg Kralja Petra I br. 2-4.

Zainteresovanim sugrađanima će na štandu grada Pančeva biti dostupne sve potrebne informacije u vezi sa otvorenim javnim pozivom koji se odnosi na meru aktivne politike zapošljavanja „Samozapošljavanje“ (sredstva za otvaranje privrednog društva ili preduzetničke radnje, nabavku opreme i adaptaciju prostora). 

Učešće na ovogodišnjem sajmu najavilo je 38 poslodavaca koji će ponuditi 182 slobodnih radnih mesta iz oblasti ličnih usluga, obrade metala, obrazovanja, socijalne zaštite, informacionih tehnologija, turizma, trgovine i ugostiteljstva. 

Poslodavci će na ovaj način biti u mogućnosti da  jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike, a na raspolaganju im je  i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju, saopšteno je iz Službe za zapošljavanje.

Nacionalna služba za zapošljavanje poziva nezaposlena lica da posete ovogodišnji Sajam i da sa sobom ponesu svoju biografiju (CV), dok će na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje moći da dobiju odgovore na pitanja o uslugama i programima koji su aktuelni.

Sve dodatne informacije zainteresovana lica i poslodavci mogu dobiti u prostorijama pančevačke filijale.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00