petak, 24. mart 2017.  09:21h
Pročitano 3305 puta

ATP od ponedeljka vraća ponoćne polaske

JKP ATP ponovo će uvesti ponoćne polaske ka naseljenim mestima na teritoriji Pančeva od ponedeljka, 27. marta, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Od ponedeljka, 27. marta JKP ATP ponovo vraća polaske u 00.00 časova na sledećim linijama: Pančevo-Banatsko Novo Selo, Pančevo-Kačarevo, Pančevo-Mramorak i Pančevo-Opovo Od ponedeljka, 27. marta JKP ATP ponovo vraća polaske u 00.00 časova na sledećim linijama: Pančevo-Banatsko Novo Selo, Pančevo-Kačarevo, Pančevo-Mramorak i Pančevo-Opovo Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

U prethodnom periodu, dosta aktivnosti građana Pančeva bilo je usmereno na pisanje peticija, kojima se traži ponovno uspostavljanje polazaka u 00.00, koje smo zbog ekonomskih razloga ukinuli početkom godine, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima. 

U međuvremenu, izvršena je nabavka autobusa koji kao pogonsko gorivo koriste prirodni gas – metan, čija je cena značajno niža u odnosu na cenu dizel goriva. 

Takođe, osnivač ulaže napore da obezbedi dodatna sredstva za sufinansiranje ponoćnih polazaka. 

Uzimajući u obzir prethodno navedeno, ATP je odlučio da od ponedeljka, 27. marta ponovo vrati ponoćne polaske, piše u saopštenju.

Javno komunalno preduzeće za prevoz putnika „Autotransport Pančevo“ je realizovalo nabavku autobusa sa  motorima koji koriste prirodni gas kao pogonsko gorivo. U narednih nekoliko dana svih deset autobusa biće uključeni u saobraćaj i očekuju se znatne uštede zbog trenutnog odnosa cena prirodnog gasa i dizela na tržištu. 

Takođe, s obzirom da nastupa period lepog vremena i očekuje se veća mobilnost stanovnika grada Pančeva doneli smo odluku da od 27. marta vratimo polaske u 00.00 časova na sledećim linijama: Pančevo-Banatsko Novo Selo, Pančevo-Kačarevo, Pančevo-Mramorak i Pančevo-Opovo. U prethodnom periodu stanovnici gore navedenih mesta uputili su dopise našem preduzeću  u kojima navode neophodnost vraćanja ponoćnih polazaka posebno ističući da u to vreme nemaju mogućnost korišćenja nekog vida alternativnog prevoza, zaključuje se u saopštenju za javnost koje je medijima dostavio Nebojša Gajić, direktor JKP ATP Pančevo.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00