sreda, 22. mart 2017.  19:51h
Pročitano 1404 puta

Direkcija otpisala dugove strankama za poslovni prostor

JP Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva ovih dana poslaće na adrese političkih partija koje duguju za poslovni prostor obaveštenja o stanju duga i mogućnostima za otplatu na rate.

Milan Balčin iz JP “Direkcija za izgradnju i uređenje grada” na konferenciji za novinare je objasnio da su dugovi za kiriju otpisani zaključno sa 31. decembrom 2013. godine, a ostatak duga od tada do danas političke partije moći će da plate jednokratno ili na više rata Milan Balčin iz JP “Direkcija za izgradnju i uređenje grada” na konferenciji za novinare je objasnio da su dugovi za kiriju otpisani zaključno sa 31. decembrom 2013. godine, a ostatak duga od tada do danas političke partije moći će da plate jednokratno ili na više rata Pančevo.MOJKraj.rs

Odbornici Skupštine Pančeva, na sednici u petak, 17. marta usvojili su Odluku kojom se političkim strankama u Pančevu otpisuju dugovi od 6,5 miliona dinara za neplaćenu kiriju. 

Milan Balčin iz JP “Direkcija za izgradnju i uređenje grada” na konferenciji za novinare je objasnio da su dugovi za kiriju otpisani zaključno sa 31. decembrom 2013. godine, a ostatak duga od tada do danas političke partije moći će da plate jednokratno ili na više rata.

Među političkim strankama kojima su otpisani dugovi su i one koje više ne postoje, kao što su Građanski savez ili Koalicija Vojvodina. Ima tu i aktivnih partija, ali je njihov dug zastareo. Ostatak od dva i po miliona dinara duga, koji nije zastareo, biće naplaćen od političkih stranaka. Sve političke stranke koje imaju dugove, narednih dana dobiće opomene, moći će da se izjasne da li će dug platiti u celosti ili na rate, a najviše na 24 mesečne rate. Oni koji to ne učine u određenom roku, dug će biti prinudno naplaćen, kazao je Milan Balčin.

Odluke o otpisu dugova i mogućnosti plaćanja u više rata, odbornici Skupštine grada Pančeva usvojili su na sednici 17. marta, a ona stupa na snagu osam dana nakon objavljivanja u Službenom glasniku grada Pančeva.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00