četvrtak, 16. mart 2017.  10:13h
Pročitano 2037 puta

Završen popis nezakonito izgrađenih objekata

Na osnovu Zakona o ozakonjenju objekata i Uputstva za evidentiranje nezakonito izgrađenih objekata i rešenja gradonačelnika grada Pančeva o obrazovanju Komisije za popis nezakonito izgrađenih objekata na teritoriji Grada Građevinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove Gradske uprave grada Pančeva je sa Komisijom 5. marta 2016. godine započela sa popisom nezakonito izgrađenih objekata na teritoriji grada Pančeva.

Na teritoriji grada Pančeva ima 30.683 nezakonito izgrađenih objekata Na teritoriji grada Pančeva ima 30.683 nezakonito izgrađenih objekata Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

Komisija je 13. marta ove godine završila popis, utvrdila i evidentirala da na teritoriji grada Pančeva ima ukupno 30.683 nezakonito izgrađenih objekata.

Građevinska inspekcija u daljem radu će obrađivati podatke i donositi rešenja u skladu sa Zakonom o ozakonjenju objekata, saopšteno je iz Gradske uprave Pančevo.

Rešenja o uklanjanju nezakonito izgrađenih objekata biće dostavljana organu nadležnom za izdavanje rešenja o ozakonjenju – Sekretarijatu za urbanizam i stambeno komunalne poslove (nalazi se na VI spratu u zgradi Gradske uprave), kako bi po službenoj dužnosti pokrenuo postupak ozakonjenja i neće se izvršavati do pravosnažnog okončanja postupka ozakonjenja.

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00