petak, 10. mart 2017.  11:13h
Pročitano 2328 puta

Predstavljena planska dokumentacija Pančeva studentima Arhitektonskog fakulteta

U toku je zaključenje Sporazuma o saradnji između Grada Pančeva i Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, nakon što je fakultet uputio gradu Pančevu poziv za nastavak prošlogodišnje saradnje u školskoj 2016/2017. godini.

Stručnjaci iz Sektora za prostorno i urbanističko planiranje i projektovanje JP „Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva“ Nataša Mitreski i Olivera Dragaš održale su prezentaciju u Gradskoj upravi Stručnjaci iz Sektora za prostorno i urbanističko planiranje i projektovanje JP „Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva“ Nataša Mitreski i Olivera Dragaš održale su prezentaciju u Gradskoj upravi Grad Pančevo

Osnovna tema master teza i master projekata na predmetu Integralni urbanizam biće „Integralni urbani projekti za upravljanje javnom svojinom na lokalnom nivou“. Poligon za izradu integralnih urbanih projekata i ove godine biće teritorija grada Pančeva, a razvojni okvir „Strategija razvoja grada Pančeva 2014-2020“.

Tim povodom su u četvrtak, 9. marta stručnjaci iz Sektora za prostorno i urbanističko planiranje i projektovanje JP-a „Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva“ Nataša Mitreski i Olivera Dragaš održale prezentaciju u Gradskoj upravi grada Pančeva. Studenti su tokom prezentacije imali prilike da se upoznaju sa planskom dokumentacijom grada Pančeva i drugim informacijama od značaja za razumevanje razvoja grada.

 

0a dokumentacija planska

 

Studenti i mentorski tim su potom obišli centar grada, a posetu Pančevu završili su obilaskom naseljenog mesta Dolovo.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00