subota, 25. februar 2017.  17:13h
Pročitano 7753 puta

Održano opštinsko takmičenje iz matematike za osnovce

Opštinsko takmičenje iz matematike u Pančevu je danas održano u dve osnovne škole.

Takmičenje je, kao i svake godine bilo masovno, učestvovalo je oko 350 učenika iz skoro svih škola sa teritorije grada Pančeva Takmičenje je, kao i svake godine bilo masovno, učestvovalo je oko 350 učenika iz skoro svih škola sa teritorije grada Pančeva www.pixabay.com

U osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ takmičili su se đaci viših razreda, a u OŠ „Sveti Sava“ đaci trećih i četvrtih razreda. 

Takmičenje je, kao i svake godine bilo masovno, a učešće je uzelo oko 350 učenika iz skoro svih škola sa teritorije grada Pančeva.

O prolaznosti učenika na okružno takmičenje odlučivaće škola koja će biti domaćin tog takmičenja koje će se održati 25. marta ove godine, saopšteno je iz Podružnice Društva matematičara Pančeva.

Čestitke svim učesnicima, nagrađenim učenicima i nastavnicima, a posebnu zahvalnost Podružnica društva matematičara izražava OŠ „Zmaj Jovan Jovanović“ i OŠ „Sveti Sava“ koje su već dugi niz godina izuzetni domaćini ovog prestižnog takmičenja.

 

0 drustvo matematicara

 

Da matematika nije bauk za male Pančevce pokazuje i činjenica da je više desetina takmičara zauzelo prva tri mesta i zaslužilo pohvale u uzrastnim kategorijama u kojima su se takmičili.

Kompletne rezultate takmičenja možete pročitati na sajtu Podružnice Društva matematičara Pančevo.

 

8 razred rezultati matematika

 

7 razred rezultati matematika

 

6 razred matematika rezultati

 

5 razred matematika rezultati

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(10 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00