subota, 25. februar 2017.  11:29h
Pročitano 2279 puta

Zaronite i pogledajte izložbu podvodnih fotografija

Podvodni fotografi Ivana Orlović Kranjc i Janez Kranjc, iz ronilačkog kluba S.D.T.Svet Ronjenja Pančevcima će danas i sutra prikazati dve izložbe podvodne fotografije. 

Zaronite i pogledajte izložbu podvodnih fotografija FB Svet Ronjenja

Prva, da kažemo “suva” izložba postavljena je sinoć u kafiću “Dvorište” u Pančevu i nosi naziv “Jezerska čarolija”. U toj postavci su fotografije snimljene isključivo na jezerima u Srbiji i pokazuju koliko su ova mesta još uvek lepa i na neki način neotkrivena.

Druga izložba pod nazivom „Po svim meridijanima, morima i okeanima“ će se održati na neuobičajenom mestu – u pančevačkom zatvorenom bazenu! Trideset fotografija snimljenih na raznim egzotičnim mestima širom planete opremljene su tako da mogu da budu izložene ispod vode. Svi zainteresovani će moći u nedelju, 26. februara, od 11 do 15 časova da imaju besplatan zaron sa bocama i kompletnom ronilačkom opremom (plaća se samo ulaznica za bazen, cena 150 dinara). 

 

0 ivana orlov i janez kranjc

 Na slici: Janez Kranjc i Ivana Orlović Kranjc; foto: FB/privatna arhiva

 

Ivana Orlović Kranjc kaže da će sa onima koji odluče na ovakav način da pogledaju izložbu sa njima sve vreme pod vodom biti njihovi instruktori ronjenja. 

Za posetu ovako neobične izložbe potrebno je samo da znate dobro da plivate. Zbog velikog interesovanja prijave su obavezne i primaju se najkasnije do subote u 20 časova na telefon 063 84 85 985. Ne oklevajte i rezervišite svoju podvodnu avanturu, kaže Ivana Orlović.

Projekat je realizovan uz pomoć Grada Pančeva.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00