utorak, 14. februar 2017.  13:32h
Pročitano 3278 puta

Mihajlović najbolji vatrogasac, a Burić najbolji policajac u 2016. godini

Dušan Mihajlović, kao najbolji vatrogasac-spasilac, a Radoš Burić, kao najbolji policajac u 2016. godini danas su nagrađeni plaketama u sedištu Južnobanatskog upravnog Okruga.

 Dušan Mihajlović, kao najbolji vatrogasac-spasilac, a Radoš Burić, kao najbolji policajac u 2016. godini danas su nagrađeni plaketama i priznanjima u sedištu Južnobanatskog upravnog Okruga Dušan Mihajlović, kao najbolji vatrogasac-spasilac, a Radoš Burić, kao najbolji policajac u 2016. godini danas su nagrađeni plaketama i priznanjima u sedištu Južnobanatskog upravnog Okruga Pančevo.MOJKraj.rs

Njima je plakete uručila Danijela Lončar, načelnica Južnobanatskog upravnog okruga naglasivši da se na ovaj način odaje čast profesijama koje traže hrabrost, požrtvovanosrt, posvećenost, stručnost, entuzijazam.

Okupili smo se danas ovde da odamo poštovanje profesiji i zanimanju ljudi čiji je osnovni zadatak da reaguju brzo i hrabro u teškim situacijama, da stavljajući svoje živote u drugi plan štite sve nas. Raspitujući se o dobitnicima plaketa za postignute najbolje rezultate prošloj godini u njihovim jedinicama, dobila sam isti odgovor. Snažni, stabilni, plemeniti, hrabri, uvek prvi, entuzijasti, profesionalci, zaljubljenici u svoj posao, osobine su koje karakterišu naše momke, rekla je Lončar.

 

0 urucenje nagrade

 

Dušan Mihajlović je komandir odeljenja Vatrogasno-spasilačke jedinice u Pančevu, a taj posao radi nepunih sedamnaest godina.

Ovo priznanje smatram jednom vrstom satisfakcije za taj rad. Mislim da posao vatrogasca nije posao pojedinca nego posao celog tima. Ovo priznanje ćemo svakako svi mi vatrogasci čuvati. Ponosim se ovim priznanjem, rekao je Mihajlović.

 

0 nagradjeni mihajlovic i buric sajt

 

Radoš Burić je vođa grupe za suzbijanje razbojništava u Odeljenju kriminalističke policije PU Pančevo. On je priznanje dobio zbog velikog broja rasvetljenih dela.

Ostvarili smo dobre rezultate u toku 2016. godine, kako u pogledu smanjenja krivičnih dela, tako i u procentu rasvetljavanja ukupnog broja izvršenih krivičnih dela. Očekujem da ćemo i ove godine nastaviti sa takvim rezultatima. Ovo priznanje za mene predstavlja veliku motivaciju za dalji rad, rekao je Burić po prijemu nagrade.

 

IMG 20170214 120515

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00