nedelja, 5. februar 2017.  18:27h
Pročitano 3739 puta

Za saobraćaj se zatvara Ulica Dimitrija Tucovića

Zbog radova na rekonstrukciji i izgradnji vodovoda, u Ulici Dimitrija Tucovića, na delu od Moše Pijade do Knićaninove, od 6. februara u 10 sati saobraćaj će biti obustavljen i preusmeren na najbliže saobraćajnice.

U Vodovodu očekuju da će radovi trajati do mesec i po dana ukoliko dozvole vremenski uslovi U Vodovodu očekuju da će radovi trajati do mesec i po dana ukoliko dozvole vremenski uslovi Pančevo.MOJKraj.rs

Smer kretanja vozila iz pravca Jabuke ka centru Pančeva je ulicama: Jabučki put, Knićaninova, Svetog Save do Moše Pijade i dalje. Smer kretanja vozila iz pravca centra grada ka Jabuci je ulicama Moše Pijade, Svetog Save i dalje, saopšteno je iz JKP „Vodovod i kanalizacija".

Nastavljaju se radovi u delu od Ive Kurjačkog do Moše Pijade. U Vodovodu očekuju da će radovi trajati do mesec i po dana ukoliko dozvole vremenski uslovi.  

I autobusi ATP-a, zbog zatvaranja Ulice Dimitrija Tucovića za saobraćaj, prevoziće putnike nešto izmenjenom trasom.

Autobusi na linijama 2, 3, Kačarevo, Opovo i Glogonj saobraćaće kroz grad starom trasom do Hotela Tamiš, a potom ulicama Moše Pijade, Svetog Save, Ive Kurjačkog, Dimitrija Tucovića i dalje starom trasom. Za vreme trajanja radova uvodi se privremeno stajalište u Ulici Moše Pijade ispred kućnog broja 26 u smeru iz centra grada, a ispred kućnog broja 23A u smeru ka centru grada.

Vozila koja saobraćaju za Crepaju, Kovačicu, Padinu i Samoš koristiće sledeću trasu: Autobuska stanica, zatim ulice Svetog Save, Svetozara Šemića i dalje starom trasom.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00