četvrtak, 2. februar 2017.  17:53h
Pročitano 1407 puta

Gradsko veće usvojilo Plan rada Turističke organizacije Pančevo

Na današnjoj sednici Gradskog veća usvojen je plan i program rada Turističke organizacije Pančevo za ovu godinu.

Gradsko veće donelo je odluku da se sa projektom Sanacije crpne stanice Crveni magacin“ učestvuje na konkursu koji je raspisala Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, kao i Plan i program rada Turističke organizacije Pančevo za ovu godinu Gradsko veće donelo je odluku da se sa projektom Sanacije crpne stanice Crveni magacin“ učestvuje na konkursu koji je raspisala Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, kao i Plan i program rada Turističke organizacije Pančevo za ovu godinu Pančevo.MOJKraj.rs

Prema Planu Turistička organizacija Pančevo će raspolagati sa blizu 13,5 miliona dinara, od čega će 10,6 miliona biti iz gradskog budžeta.

Gradsko veće donelo je odluku da se sa projektom “Sanacije crpne stanice Crveni magacin“ učestvuje na konkursu koji je raspisala Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine. Vrednost projekta je više od 67 i po miliona dinara. Cilj projekta je da se za duplo poveća kapacitet crpne stanice kako bi se sprečilo plavljenje ulica koje gravitiraju prema Tamišu. Ova crpna stanica izgrađena je 1991. godine i od tada radi punim kapacitetom. Rok za predaju dokumentacije je 3. februar, a rezultati konkursa biće poznati 20 dana nakon njegovog zaključenja. 

Gradsko veće usvojilo je i finansijski plan MZ „Gornji grad“, kao i predlog ugovora sa fabrikama Južne zone, kojim se reguliše isplata troškova naplate posebne naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00