četvrtak, 2. februar 2017.  13:42h
Pročitano 1266 puta

Simulacija montiranja lanaca za sneg ispred Gradske uprave

U okviru projekta “Smanji gas“, danas je u Gradskoj upravi Pančevo održano predavanje za učenike Ekonomsko-trgovinske i Tehničke škole o bezbednosti u saobraćaju, a takođe su imali prilike da nauče kako se montiraju lanci za sneg.

Srednjoškolci su u okviru pokazno-takmičarske vežbe mogli da nauče kako da montiraju lance za sneg Srednjoškolci su u okviru pokazno-takmičarske vežbe mogli da nauče kako da montiraju lance za sneg Grad Pančevo

O negativnom uticaju alkohola i psihoaktivnih supstanci među mladim vozačima, u okviru predavanja u Velikoj Sali Gradske uprave Pančevo govorili su dr Mladen Dobrić, profesor Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu i Dejan Radivojev, stručni saradnik iz kluba Petro Max.

 

0 predavanje sala

 

Nakon predavanja u sali, učenici su ispred zgrade Gradske uprave imali prilike da učestvuju u simulaciji dejstva alkohola i psihoaktivnih supstanci uz pomoć tzv. „pijanih naočara“ i spoznaju moguće negativne posledice rizičnog ponašanja u saobraćaju usled uticaja alkohola, psihoaktivnih supstanci, umora i pospanosti, kao i da, u okviru pokazno-takmičarske vežbe, nauče kako da montiraju lance za sneg.

 

0 ispred gu montiranje

 

Projekat “Smanji gas“ realizuje se pod pokroviteljstvom Komiteta za bezbednost saobraćaja grada Pančeva, a ovo edukativno predavanje sa pokaznim vežbama: simulacija alkoholisanog stanja uz pomoć “pijanih naočara” i montiranje lanaca za sneg sprovodi Auto sportski klub Petro Max iz Novog Sada.

 

0 velika sala gu montiranje

 

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00