utorak, 31. januar 2017.  17:34h
Pročitano 903 puta

Završena dvodnevna obuka o rodnom budžetiranju

Savet za rodnu ravnopravnost Skupštine Grada, u skladu sa Akcionim planom grada Pančeva za unapređenje položaja žena i ostvarivanje rodne ravnopravnosti i godišnjim planom rada Saveta, organizovao je seminar o uvođenju rodne perspektive i rodno odgovornom budžetiranju za članice Ženske odborničke mreže, članice i člana Saveta, zaposlene u gradskoj upravi, predstavnice udruženja žena.

Cilj seminara bio je da se unaprede znanja i razumevanje procesa rodno odgovornog budžetiranja i uloga različitih aktera u ovom procesu Cilj seminara bio je da se unaprede znanja i razumevanje procesa rodno odgovornog budžetiranja i uloga različitih aktera u ovom procesu Grad Pančevo

Seminar je realizovan u saradnji sa Kućom rodnih znanja i politika i održan je u ponedeljak i utorak, 30. i 31. januara u Gradskoj upravi Pančevo.

Cilj seminara bio je da se unaprede znanja i razumevanje procesa rodno odgovornog budžetiranja i uloga različitih aktera u ovom procesu.

 

0a seminar zene 31 jan

 

Na kraju seminara dogovorena je dalja saradnja i koraci u urodnjavanju izabranih budžetskih programa, tokom 2017. godine, kako bi se za budžet za 2018. godinu pripremili rodno odgovorni budžetski program i time ispunile i obaveze iz Zakona o budžetskom sistemu.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00