četvrtak, 26. januar 2017.  16:18h
Pročitano 6776 puta

Srušena zgrada stare fabrike obuće

Zgrada nekadašnje fabrike obuće na uglu ulica Stevana Šupljikca i Milke Marković koja je već duže vreme napuštena i ruinirana, i predstavljala je potencijalnu pretnju za sve koji bi eventualno ušli u nju, danas je srušena.

Zgrada nekadašnje fabrike obuće na uglu ulica Stevana Šupljikca i Milke Marković danas je srušena Zgrada nekadašnje fabrike obuće na uglu ulica Stevana Šupljikca i Milke Marković danas je srušena B.B.

Sa rušenjem se počelo juče, a završeno je danas.

Pre nekoliko godina je pokrenuta inicijativa da se u fabriku preseli gradski Prekršajni sud, koji još uvek radi u lošim uslovima, ali zbog krize i potrebe da se u renoviranje fabrike uloži mnogo para, od te ideje još uvek nije bilo ništa. 

Skupština grada Pančeva je 2008. godine donela odluku o prenosu prava korišćenja fabrike obuće na Ministarstvo pravde kako bi bio rešen problem Prekršajnog suda.

U prethodnih nekoliko godina građani su se žalili inspekcijama, pisali Sistemu 48, s pitanjem šta će biti s fabrikom obuće i upozoravali na nebezbednost tog objekta.

I građevinski inspektori su ranijih godina nekoliko puta izlazili na teren i takođe utvrdili da postoji opasnost za one koji prolaze pored fabrike.

Nakon što se ovih dana ukloni sav građevinski otpad s ove lokacije, građani u naselju Tesla moći da odahnu i bez strepnje prolaze tim delom Pančeva.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(8 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00