ponedeljak, 23. januar 2017.  14:06h
Pročitano 1889 puta

Napravljene kućice za napuštene životinje

Aktivisti i volonteri Društva prijatelja životinja „Ljubimci“ juče su organizovali akciju izrade privremenih kućica za napuštene i ulične životinje.

U holu Gradske uprave aktivisti Društva "Ljubimci" napravili su dvadesetak kućica za napuštene životinje U holu Gradske uprave aktivisti Društva "Ljubimci" napravili su dvadesetak kućica za napuštene životinje Društvo prijatelja životinja "Ljubimci"

U holu Gradske uprave napravljeno je 20 kućica za kučiće i mačiće na ulicama Pančeva.

Kako su „Ljubimci“ saopštili u svojoj FB grupi, zahvaljujući donacijama i pomoći u materijalu kao i vrednim rukama i zajedničkom kreativnom radu oko četrdesetak ljudi ove godine su uspeli da obore rekord u odnosu na prethodne dve godine u broju napravljenih kućica.

Najmlađi članovi Društva prijatelja životinja „Ljubimci“ su pored sastavljanja i lepljenja kućica uspeli i da naslikaju nekoliko radova kojima su ukrašene neke od njih.

0 kucice pravljenje ljubimvci

 

U narednim danima kućice će biti postavljene na nekoliko lokacija u gradu.

Društvo „Ljubimci“ poziva staratelje koji brinu o uličnim kucama i macama da im se jave kako bi se dogovorili oko postavljanja ovih privremenih objekata na javnim površinama.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00