petak, 30. decembar 2016.  17:32h
Pročitano 1299 puta

Paketići za decu u Sigurnim kućama

Deca iz Sigurnih kuća u Beogradu, Kragujevcu i Pančevu dobila su novogodišnje paketiće i vredne poklone, koje im je uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja obezbedila kompanija Coca-Cola HBC Srbija.

Deca iz Sigurnih kuća u Beogradu, Kragujevcu i Pančevu dobila su novogodišnje paketiće i vredne poklone Deca iz Sigurnih kuća u Beogradu, Kragujevcu i Pančevu dobila su novogodišnje paketiće i vredne poklone Coca Cola

Za štićenike sigurnih kuća, njihove mame i sve zaposlene organizovan je i svečani novogodišnji ručak u saradnji sa Metro Cash & Carry Srbija i restoranom Fontana kod Đurkovića iz Kragujevca.

Raduje nas što je oko 70 mališana dobilo vredne poklone, ali i svečani novogodišnji ručak, jer svako dete zaslužuje da praznike provede u lepoj atmosferi. Timovi sigurnih kuća su  prava podrška svojim korisnicima i ovog puta im se zahvaljujemo, kao i kompaniji Coca-Cola HBC i njihovim partnerima koji su pokrenuli ovu humanu akciju, poručuju iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. 

Poklone je deci uručio Deda Mraz, koji je tradicionalno izazvao veliko oduševljenje. Donacija poklona deci iz Sigurnih kuća je nastavak dosadašnjih inicijativa kompanije Coca-Cola HBC, koja svake godine obraduje brojnu decu iz ustanova socijalne zaštite širom Srbije. 

Tradicionalno darujemo decu  tokom novogodišnjih praznika, ali ove godine smo posebnu pažnju posvetili mališanima iz sigurnih kuća. Želeli smo da i oni provedu praznike uz Deda Mraza i u porodičnoj atmosferi, koliko god da je to u ovom trenutku moguće. Pored Ministarstva za rad, veliku zahvalnost dugujemo i našim poslovnim partnerima Metro Cash&Carry i restoranu Fontana kod Đurkovića koji su imali sluha za ovakvu akciju, izjavila je Jovana Tufegdžić, Coca-Cola HBC Srbija. 

Predstavnici i osoblje sigurnih kuća zahvalili su se donatorima i istakli značaj ovakvih akcija za njihove korisnike. 

Sigurne kuće su mesta u kojima deca i majke traže mir i sigurnost, upravo ono što im najviše i nedostaje. Neki od naših mališana do sada nisu imali priliku da dobiju poklon od Deda Mraza i zato je gest kompanija dirljiv i značajan, izjavila je Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00