četvrtak, 29. decembar 2016.  13:08h
Pročitano 1345 puta

“Novogodišnji dar od srca” zaposlenih u Piraeus banci

Piraeus banka Beograd je drugu godinu zaredom sprovela volontersku akciju „Novogodišnji poklon od srca” u okviru koje su njeni zaposleni prikupili više od 400 kg slatkiša za decu iz socijalno ugroženih porodica i mladim invalidnim licima, u sedam gradova Srbije, među kojima je i Pančevo.

Više od 170 slatkih paketića podeljeno deci iz socijalno ugroženih porodica i mladim invalidnim licima u sedam gradova, među kojima je i Pančevo Više od 170 slatkih paketića podeljeno deci iz socijalno ugroženih porodica i mladim invalidnim licima u sedam gradova, među kojima je i Pančevo Pireus banka

Slatke pakete su zaposleni lično uručili štićenicima doma za decu sa smetnjama u razvoju “Kolevka” u Subotici, domu za decu i omladinu bez roditeljskog staranja "Spomenak" u Pančevu, kao i Centru za decu ometenu u razvoju u Požarevcu.  

Novogodišnje paketiće dobila su i deca Udruženja ratnih vojnih invalida iz Zrenjanina i mališani iz socijalno ugroženih porodica iz Čačka i Valjeva, kao i đaci lošeg materijalnog stanja iz OŠ “Nata Jeličić” u Šapcu.

 

pireus banka deda mraz NG2 min

 

Prikupljanje i podela slatkih paketa je druga akcija zaposlenih uoči novogodišnjih praznika. Njoj je prethodila donacija 50 tona konzervirane hrane Crvenom krstu Srbije, a kako bi se pomoglo ovoj organizaciji da zadovolji potrebe svojih korisnika čiji se broj povećava za vreme zimskih praznika.

Piraeus banka nastoji da svojim akcijama i donacijama doprinese društvu u kom posluje, kao i da svojim primerom podstakne druge kompanije da se uključe u društveno odgovorne aktivnosti.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00